AKO JE TO z IP adresami?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

AKO JE TO z IP adresami?

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

planujem si zaviest INTERNET ISPER jeto mikrovlnne pripojenie a nieje verejna ip adresa ,ale ja by som rad ostal iba pri jednej jedinej dasato potom nejako spravit ? nejakym programom? aby sa mi stale nemenila
doteraz som mal verejnu a rad by som prinej ostal kamarat ma neverejnu ale ma roburneT a nemoze stahovat ani z megauploadu a ni z rapidshare oto mi ide hlavne.
dakujem za kazdu informaciu. :roll: :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: AKO JE TO z IP adresami?

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

to je riadna haluz, ze z megauploadu a z rapidu sa neda stahovat pri neverejnej... ja mam verejnu a vidim v tom len a len vyhody(som aktiv pri bittorrente, na rapide nemusim cakat-len odpojim na chvilku net, mozem si klikat na banner :D a hocico ine) :wink:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

taky detail ze kamaratka v PHE ma 3G od Eurotelu a co sa tyka rapidu ziadne cakanie....... ako to? :shock:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Pokial ti provider neda verejnu IP tak sa mozes aj rozkrajat a verejnu IP mat nebudes, co je na tom nepochopitelne? :roll:
To[m]aS
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa To[m]aS »

A urcite nebudes mat pod inym ISP tu istu verejnu IP... :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

t0m4s3 napísal:Pokial ti provider neda verejnu IP tak sa mozes aj rozkrajat a verejnu IP mat nebudes, co je na tom nepochopitelne? :roll:
ja som to skusal (nie rozkrajat sa ale prosit providera) ze ci by mi nemohli dat tu verejnu IP a oni ma ignorovali :cry:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

KARNEL32 napísal:ja som to skusal (nie rozkrajat sa ale prosit providera) ze ci by mi nemohli dat tu verejnu IP a oni ma ignorovali :cry:
Zadarmo ti ju neda nikto. Ked si zaplatis, tak ti ju radi poskytnu si myslim.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

p4ra napísal:Zadarmo ti ju neda nikto. Ked si zaplatis, tak ti ju radi poskytnu si myslim.
uz som zistil :lol:
->slavo<-
Addict
Addict

ale este nikto mi tu neodpovedal ako budem potom stahovat z rapidu megauploadu a pod. a pojde mi uploadovat na tieto servre?_ megaupload rapidshare . lebo budem mat upload 3MB tak by som aj rad nieco uploadoval- a potom si to aj niekedy stiahol a ako ked budem mat zakazdym inu Ip adresu.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

->slavo<- napísal:ale este nikto mi tu neodpovedal ako budem potom stahovat z rapidu megauploadu a pod. a pojde mi uploadovat na tieto servre?_ megaupload rapidshare . lebo budem mat upload 3MB tak by som aj rad nieco uploadoval- a potom si to aj niekedy stiahol a ako ked budem mat zakazdym inu Ip adresu.
uploadovat urcite moct budes ....

ale ty si asi myslis verejna<->neverejna a dynamicka<->staticka IP ...
ked mas verejnu mozes mat aj staticku aj dynamicku ... to iste pri neverejnej ...

pri rapide nie je problemom dynamicka IP (to ze mas "vzdy" inu) - dokonca to je vyhodou, problemom je ale neverejna, resp. NAT (ked viacero PC za NAT-om sa tvaria ako jedan IP ... ) ....
->slavo<-
Addict
Addict

gwixt napísal:uploadovat urcite moct budes ....

ale ty si asi myslis verejna<->neverejna a dynamicka<->staticka IP ...
ked mas verejnu mozes mat aj staticku aj dynamicku ... to iste pri neverejnej ...

pri rapide nie je problemom dynamicka IP (to ze mas "vzdy" inu) - dokonca to je vyhodou, problemom je ale neverejna, resp. NAT (ked viacero PC za NAT-om sa tvaria ako jedan IP ... ) ....
aha ja som myslel ze je iba verejna ta co je stale len jedna apotom neverejna ked sa casto meni no uvidim jak to dopadne dam potom vediet. ako to slape. caute .a dik za informacie
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja mam neverejnu-staticku a s megaupload-u mi ide vzdy stahovat (asi 2x sa mi stalo ze neslo) a z rapidu je to uz horsie, asi mame v sieti niekoho, kto lubi rapishare.de :P :roll:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

pozri to ci ti pojde sosat z rapidu atd zavisi od toho, ci si na sieti spolu s niekym, kto vycerpava limity na rapide (takze teba to nepusti sosat lebo si z tej istej IP)
Ja som na nete s dalsimi 10 ludmi, s dynamickou a neverejnou IP a nemam problem, kedze na sieti su same lamky, co vedia ledva pozriet si maily a drtit CS, takze rapid je vzdycky cely moj :mnam:
zaver: to na co sa pytas, nezavisi od IP, leda ak je dynamicka a mas pristup ku koncovemu zariadeniu, mozes si ju zmenit a pokracovat v sosani :wink:
Napísať odpoveď