Cs 1.6 server nonsteam
Cs 1.6 server nonsteam
Potreboval by som vedet jak spravit server na jednom pc cez net ale tak aby som to mohol administrovat aj z mojho pc ktore mam doma (ten druhy comp neni u mna doma) a jak spravit aj viac typkov adminmi aby to mohli aj oni obsluhovat z ich pc (myslene je menenie mapiek, banny, kicky a podobne). A este jak sa tam daju instalovat nove mody teda to ze ked strelim po typkovi ze mi ukaze kolko som mu zabral, a este ze by textiky behali po ploche a podobne tak jak to maju normalne uz dlhsie fungujuce servery... predom dakujem za odpovede
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Musis spravit dedikovany server. Na nom potom budes mat normalne konzolu spustenu, do kt. sa mozes prihlasit, ako admin cez rcon. A tym ovladat server odvsadial. Ak chces, aby bol server viditelny na nete, potrebujes ho zavesit na verejnu IP adresu. Aby ho tvoji kamarati/znami/hraci mohli ovladat, musia poznat rcon heslo. To je k prvej casti..
Co sa tyka druhej casti - mody. Tak to sa najprv musis rozhodnut, ze kt. mod chces, ale mam taky pocit (uz CS nehravam aktivne), ze najpopularnejsi je stale AMX Mod. Vsetky odpovede na tento mod by si mal najst tuto - http://amxmod.net/
Co sa tyka druhej casti - mody. Tak to sa najprv musis rozhodnut, ze kt. mod chces, ale mam taky pocit (uz CS nehravam aktivne), ze najpopularnejsi je stale AMX Mod. Vsetky odpovede na tento mod by si mal najst tuto - http://amxmod.net/
takze ked vytvorim ten server tak sa vyhodi taka tabulka asi daco take kde sa ten server da ovladat je tam MAIN CONFIGURE STATISTIC a tak poodobne posledne je Console tam mam napisat to rcon ? alebo jako by to malo presne vyzerat aby to ficalo .... pockat teraz som v tom MAIN to prve nasiel dake RCON je tam heslo lol a to staci len ked sa bude pripajat na server dat do konzoli rcon lol a ipcka serveru alebo jako to ma presne vyzerat aby som ho mohol obsluhovat zo vzdialeneho pocitaca ???
nainstalovat no steam na servery a urobit potrebne blbosti a vnc alebo rd netreba rcon_passwords rulezhojko napísal:Alebo napriklad vzdialene pripojenie (Remote Desktop, VNC...).
Exodus ma to verejnu ip ? alebo staci router.. to uplne staci ak to je fakt dobry server a ma dobru linku staci tak nad 3mbit tak sa mi ozvi na icq 246-623-302 pomozem ti viac..
u tak vie niekto jak ten reserve slot spravit ? a este pri spusteni mapy sa na serveroch este pred vybratim strany (teroristi, policajti) je taka tabulka a tam je povedcine dake info o servere jak to tam napisat ? dalej este aby textiky behali po obrazovke pocas hry jako prajeme prijemnu zabavu a tak podobne vopred dakujem....
vsetkym dakujem a este ktory ten mod by som mal stiehnut ? http://amxmod.net/downloads.php ten AMX Mod for Steam: AMX Mod 0.9.9 - Windows ? alebo ten nizsie pre WON ?
Vies co, chod na www.csspace.sk alebo na www.bside.sk a tam uz maz hotove AMX MODY daj iba download a mas tam aj navot ako spravyt AMX MOD aj ako pridavat adminou aj ako pridavat zvuky na server,.....