Nevie niekto z vas, ako je to mozne? Velmi ma to zaujima a google zatial nepomaha
Lietanie Davida Copperfielda
Lietanie Davida Copperfielda
Dnes som pozeral prierez jeho karierou a trikmi, no a toto ma dostalo:
Nevie niekto z vas, ako je to mozne? Velmi ma to zaujima a google zatial nepomaha
Pozri si to lepsie, tocia okolo neho kruhy, potom je zavrety v priehladnej krabici a popritom sa kadejako vo vzduchu toci...je to proste genius.E499.3056 napísal:boze, aj ja viem lietat ked sa obviazem nylonovymi nitkami
Na zaciatku to vyzera, ze je zaveseny za chrbat, ale potom to vyvrati. On asi naozaj vie lietat
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem kde chodilo ako jeden iluzionista prezradil vsetky tieto triky,jedna spolocnost mu zaplatila zato aby to prezradil,mal masku ale nakoniec ja tak ukazal svoju tvar,vsaetko tam bolo demonstrovane,videl som ako nechal zmiznut tank,kukal som ako puk,je to hra kamier a trikov,a vsetci ti divaci,ako vravel su podplateni a vedia o vsetkom
pogooglil som a tu je vysledok

mozno je to taktoCopperfield flies by having many thin, but VERY strong wires all over his body. He always wears the same black turtleneck sweater because inside of the sweater is a mechanism that allows certain wires to be detached for certain effects. When he goes into the box, he only has wires on the horizontal plane holding him up. The wires slide down small slits in the side of the box which allow the top to be put on. He is basically a marionette with detachable/reattachable wires. The wires are masked by that pretty, sparkly curtain that always happens to be the background. You couldn't see NEON wire amidst that gaudy thing. Ha. When the rings are passed around him it's the same principal as with the box. And as for that person he flies with, it's a stooge. David Copperfield is no stranger to using stooges. Hope that helps all of your curiosities!
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Aaa, tak toto nie je pravda. Ked si si pozrel nejake jeho filmy (mam na mysli o jeho zivote) alebo si cital nejaku jeho knihu, dozvedel by si sa, ze on na tom robi od malicka, vzdy sa tomu chcel venovat a to, co on robi je velka drina. Veci, kt. robil a robi musel premakavat, opakovat a trenovat dookola.Vesper napísal:Copperfield je sice sympatak, ale nie je to iba on kto robi triky, on je iba hlavny protagonista... podla mna z vacsej casti to je praca jeho teamu, ze vsetko fici ako ma a on je iba tvarakoze sam by dokazal velke h
Presne nieco v tomto zmysle som mu chcel napisatp4ra napísal:Aaa, tak toto nie je pravda. Ked si si pozrel nejake jeho filmy (mam na mysli o jeho zivote) alebo si cital nejaku jeho knihu, dozvedel by si sa, ze on na tom robi od malicka, vzdy sa tomu chcel venovat a to, co on robi je velka drina. Veci, kt. robil a robi musel premakavat, opakovat a trenovat dookola.
David caruje od detstva a dokaze zabavit ludi nielen kuzlami. Samozrejme, ze ma za sebou tim, bez toho sa dnes neda robit nic.
Vesper najprv sa zamysli a potom pis, lebo takto sa tu len zhovadujes
Myslis, ze by dosiahol taky uspech, keby bol len "babkou" v rukach niekoho?
chodilo to na stv a videl som vsetky casti,bolo to celkom dobre ale uz si nepamätam ako ukazovali jak lietat ale myslim ze ho musia drzat tycecanopus napísal:neviem kde chodilo ako jeden iluzionista prezradil vsetky tieto triky,jedna spolocnost mu zaplatila zato aby to prezradil,mal masku ale nakoniec ja tak ukazal svoju tvar,vsaetko tam bolo demonstrovane,videl som ako nechal zmiznut tank,kukal som ako puk,je to hra kamier a trikov,a vsetci ti divaci,ako vravel su podplateni a vedia o vsetkom
Raz existovala ista ruska stranka ktora jeho predstavenie s lietanim detailne vysvetlovala.. samozrejme bola hned potom pretazena alebo zrusena a dala sa citat iba cez google cache. Teraz neviem ci existuje.
Len viem ze to je zalozene na nejakych specialnych lanach ktore su hrube nieco okolo milimetra a kazde udrzi 100 kg. Bol tam vysvetleny aj trik s krabicou a kruhmi, mozno by trebalo trochu pohladat.
edit: uz som to nasiel - http://jannov703.hollosite.com/
---
Mimochodom: http://www.dgx.cz/trine/item/david-copperfield-je-out
Len viem ze to je zalozene na nejakych specialnych lanach ktore su hrube nieco okolo milimetra a kazde udrzi 100 kg. Bol tam vysvetleny aj trik s krabicou a kruhmi, mozno by trebalo trochu pohladat.
---
no taq ten chesterfield nemal chybuSpyder napísal:Raz existovala ista ruska stranka ktora jeho predstavenie s lietanim detailne vysvetlovala.. samozrejme bola hned potom pretazena alebo zrusena a dala sa citat iba cez google cache. Teraz neviem ci existuje.
---
podľa mňa to nie je len tak....nemôže postačiť chvíľu pogoogliť a tak zistiť ako to on všetko robí. Jeho tím je pod prísahou že sa nikto nedozvie tajomstvá jeho trikov a len tak si ísť na google a pohľadať to tam je podľa mňa nemožné...sundevil napísal:pogooglil som a tu je vysledok mozno je to takto
Doveryhodnejsie je to co napisal spyder. Su tam aj obrazky ako to testovali ti, co na to prisli. Nejde o to, zeby to prezradil niekto z jeho timu, pretoze urcite nie su jedini kto o tom vienotrit napísal:podľa mňa to nie je len tak....nemôže postačiť chvíľu pogoogliť a tak zistiť ako to on všetko robí. Jeho tím je pod prísahou že sa nikto nedozvie tajomstvá jeho trikov a len tak si ísť na google a pohľadať to tam je podľa mňa nemožné...