t0m4s3 napísal:6600GT BOLA dobra kupa. Dnes je to uz viacmenej stara karta, a ma konkrenciu v podobe 7600GS/GT prip X1800GTO. Jednoducho evolucia pokracuje
Uuplne s tebou suuhlasiim ale pochybujem ze by to bolo do 5000Sk. Ja by som jednoznacne odporucal Ati Radeon x1600XT.
no a ta karta radeon x 800 GTO cache 256 MB ma Shader 3.0 podporu ? alebo nema ... a keby sa prerobila na x850xt tak sa tam nezmeni aj na Shader 3.0 teda ovsek neveim ci ma alebo nema podporu ta GTO?
no hej len sa tam aj pytam ze ke ju upravis na tu x850xt tak cisa neda tym spravit ze by podporovala 3 lebo vykonovo je to velmi kvalitna a dobra grafika len je ta smola ze nanej nespustis najnovsie hry ktore vyzaduju uz 3 ku ... neda sa to dako spravit aby tam sli tie new hry ktore si to vyzaduju?
Pokiaľ Ti na túto časť otázky nik neodpovedal, znamená to asi, že nikto nevie z tohto fóra nevie odpoveď..
Inak pochybujem, že prerobením na X850XT získaš SM3, keď ani originálna X850XT nemá SM3.. ale ruku do ohňa za to nedám.. súdruhovia z NDR sú schopní všetkého..
no ved to preto sa pytam ze ci sa to neda dako oklamat aby som mohol hravat aj tie nove hry
//autoeditácia príspevku ( 08 Feb 2009, 12:16 )
a keby kupim tuto grafiku http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11039890
sli by tam nove hry je so Shader Model 4.1 takze by mohli ist napr faloout s datadiskom alebo farcry 2 ktore vyzaduju shader 3.0 ... ???
a da sa dako dat na dosku aj druh agrafika ze by som mal napojenu aj x800 GTO a aj tuto co som sem dal link?