ja by som sa chcel iba spytat, ze preco mi susti v sluchatkach ked ich pripojim k MP3 prehravacu aj digitalnemu a nesustia mi ked ich pripojim k CDdiskmanu.
sluchatka: SONY MDR/NX1 (skusal som ich pripojit aj bez aj s predlzovacim kablom)
MP3player: iRIVER T30 (a boli nahrate aj v bitrate 192 aj 128 aj 320)
MP3player: Watson (starsi ako Praha:) ale aj tak...
CDplayer: Philips (starsi ako Watson) ale ked som ho kupoval asi v roku 1999 tak stal 8500.- tak neviem ci to bude tym alebo preco je to tak...
mam v plane si kupit MP3(flash memory-ovy:) a ked mi to budu robit aj potom tak sa obesim... poradte co mam brat do uvahy pri kupe... dikes
Sluchatka
-
mspeedo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Skus rozne sluchatka, ma to tusim aj nieco s impedanciou (kolko ohmove mas sluchatka) a s tym, ako je spraveny koncovy vystup na tom ktorom player. Napriklad moj starsi Sony discman vobec nesusti, ale ked napojim sluchatka na new shitny mp3 discman susti ako dzive.. takze asi si nepomozes. Skus rozne sluchatka, ak bude sustat nadalej, tak hold smola.
toto je tam napisane...inak fakt sa s tym neda nic robit? lebo ma stali 1980Kc a nechcel by som ich len tak menitNová moderní sluchátka s páskem na krk PREMIUM, uzavřená dynamická, 9 mm měnič, neodymiový magnet pro čistý zvuk, frekvenční rozsah 6 - 23 000 Hz, citlivost 100 dB/mW, přímý zlacený konektor, pásek na krk z pravé kůže
-
Traktorista
Guru
Re: Sluchatka
vans77 napísal:ja by som sa chcel iba spytat, ze preco mi susti v sluchatkach ked ich pripojim k MP3 prehravacu aj digitalnemu a nesustia mi ked ich pripojim k CDdiskmanu.
sluchatka: SONY MDR/NX1 (skusal som ich pripojit aj bez aj s predlzovacim kablom)
MP3player: iRIVER T30 (a boli nahrate aj v bitrate 192 aj 128 aj 320)
MP3player: Watson (starsi ako Praha:) ale aj tak...
CDplayer: Philips (starsi ako Watson) ale ked som ho kupoval asi v roku 1999 tak stal 8500.- tak neviem ci to bude tym alebo preco je to tak...
mam v plane si kupit MP3(flash memory-ovy:) a ked mi to budu robit aj potom tak sa obesim... poradte co mam brat do uvahy pri kupe... dikes
ja ti asi poviemm toto :ziadne sluchadla nie su dokonale zatiial co som mal vsetky sa mi pokazili
http://www.amazon.com/gp/product/B0000C ... e&n=172282
si naj sluchatka co su zatial na trhu, odzrkadluje sa to aj v cene...
-
t0m4s3
Admin
no ono mat dva menice v kazdom uchu to nie je kazdodenny luxus. To musi byt hudba ako z neba z tych sluchatiekpethosk napísal:http://www.amazon.com/gp/product/B0000C ... e&n=172282