Najdi tri rodiely medzi dvomi fotkami. Bolo to testovane na vzorke 8000 ludi a najst rozdiely sa podarilo iba 19. Ak sa ti to podari, patris medzi elitu sveta...Nezabudnite si zapnut zvuk hehehe
akurat som chcel ist pisat ze je to nemozne !! a jak pisem sem na forum tak tu stranku som mal minimalizovanu a zrazu buuu aaa vaa som sa skoro dokakal.
GothaR napísal:ale uznaj ze dobra previerka Ja som to skusal uz davnejsie, bohuzial som rozdiely nenasiel
ja som skoro infarktoval ,ked som mal poslednu skusenost nastavoval som nahodou repraky a kukol som si toto a koniec normalne mraz cez mna presiel nale bolo to lepsie bola to hra a trebalo tma chodit bludiskom .
Peter327 napísal:Najdi tri rodiely medzi dvomi fotkami. Bolo to testovane na vzorke 8000 ludi a najst rozdiely sa podarilo iba 19. Ak sa ti to podari, patris medzi elitu sveta...Nezabudnite si zapnut zvuk hehehe
prosex napísal:stare nudne trapne... uz som to videl aspon 50x kazde jedno z nich a ked vidim podobnu blbost vzdy sa radsej pozeram mimo monitor aby som sa nezlakol
ALE KED TAM POZERAS TAK TO STEBOU ...HODI O STOLICKU,VSAK???
uz sa mi stalo nieco podobne ...skoro som sa pokakala od strachu .. lenze ja som si pustala vianocnu melodiu (najhlasnejsie jak sa da... lebo zvuk tam bol naschval na minimum) a potom replay a odzadu pesnicka isla ... noa vtedy ... buuuaaaahuuu ... nebolo mi vsetko jedno .... ale sranda bola, lebo v izbe sedela mamina so sestrou a dobre zo mna nepukli od smiechu ...