Stavy, haluze a pocity pri a po (ganja, alko, tvrde)
-
Začiatok Konca
Professional
don.carleone.sk napisal: Feťací sú ešte horšie ako Slovenská pospolitosť, ktorú niektorí odcudzujete... neďaleko od nás 30 km mala koncert Zona-A, malým 13 - 14 ročným deťom predávali pervitín a pod... aj oni to skúšali 
Na Stráž !!!
Tak to si si mohol odpustit..slovensku pospolitost treba odstranit..(a nehovoriim,ze niesom nacionalista)..To si teda mohli odpustit teda ten pervitin,ale mam predsa vlastny usudok a ked nechcem kupovat nebudem..!
Na Stráž!!
zeby neonacista???
K teme najradsej alkohol-Velkopovicky KOZEL
Na Stráž !!!
Tak to si si mohol odpustit..slovensku pospolitost treba odstranit..(a nehovoriim,ze niesom nacionalista)..To si teda mohli odpustit teda ten pervitin,ale mam predsa vlastny usudok a ked nechcem kupovat nebudem..!
-
bocian
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ganju mam raz do mesiaca priblizne (ked mna niekto s kamosou pozve,totiz na drogy moc peniaze necem davat ) a potom len smiechy a uz spominane stavy. Alkohol to je umna dost casto. Pivo a mozno neaka palenka obcas. Neznamena to ze sa kazdodenne opijem ale ked sa tak stane tak mozno nieco porozbijam a tak sa radsej v tejto oblasti krotim aby sa nic nestalo...lebo parkrat uz ano 
-
bocian
Light Professional
no veta nastraz sa viaze skor k nacionalizmu ako k neonacizmu ale enchaj tak,neries aby nevzniklo ot a nakoniec offtopicZitePunkom napísal:don.carleone.sk napisal: Feťací sú ešte horšie ako Slovenská pospolitosť, ktorú niektorí odcudzujete... neďaleko od nás 30 km mala koncert Zona-A, malým 13 - 14 ročným deťom predávali pervitín a pod... aj oni to skúšali
Na Stráž !!!![]()
Tak to si si mohol odpustit..slovensku pospolitost treba odstranit..(a nehovoriim,ze niesom nacionalista)..To si teda mohli odpustit teda ten pervitin,ale mam predsa vlastny usudok a ked nechcem kupovat nebudem..!Na Stráž!!
zeby neonacista???
![]()
K teme najradsej alkohol-Velkopovicky KOZEL
no pivecko musi byt ...kazdy druhy den asi u mna ...ked je teplo aj kazdy
...najradsej capovane Starobrno 10 percnt.
trava ...no raz do mesiaca a ked je sezona mozno aj malinko viac krat
...
cigarety ...neee nikdy mi to nechutilo a nikdy nebude a nehovorte mi ze nikdy nehovor nikdy lebo u mna to tak je ..
kava.....dam si ked vstavam skorro rano alebo ked som moc nevyspaty a potrebujem byt hore culy.....
ostatne veci nemusim ...zadne tvrde drogy ..bleeee chemia vy........a...
trava ...no raz do mesiaca a ked je sezona mozno aj malinko viac krat
cigarety ...neee nikdy mi to nechutilo a nikdy nebude a nehovorte mi ze nikdy nehovor nikdy lebo u mna to tak je ..
kava.....dam si ked vstavam skorro rano alebo ked som moc nevyspaty a potrebujem byt hore culy.....
ostatne veci nemusim ...zadne tvrde drogy ..bleeee chemia vy........a...
hej skusali, vysmiaty si jak svina, akurat to viac odpaluje mozgove bunky jak ganja (aj tak su to oje***i-cube napísal:ja som cisty, ale raz ma spoluziak prehovoril na... skusali ste niekedy bombicky z kt. robite slahacku ???
no stavy - alkohol, mrte good naladicka, nehanbim sa tancovat tak jak ked som triezvy, mam tendenciu sa stale vyzliekat, keby nechodila so mnou babenka tak tam vsade beham holy....
ganja - mmmm, no su to fakt ze haluze, ved co si povieme, kazdy pozna kazdy zazil (aspon dufam), ale taktiez mrtne sa mi chce spat potooom a suchotyyyyyy, tak to brzdim tak ze dam dalsieho praska.... asi idem dat PEACE
co ti dnes nenici organizmus, taky fetak a alkoholik sa dozije dlhsie nez normal sa stravujuci a obmedzujuci clovek, hold zivot je svinamagnum napísal:tak tieš a nič ine sa skušat ani nechystam aj alkohol maximalne obmedzujem nepotrebujem sa stat na ničom zavisli a to už nehovorim o tom ako to niči organizmus
maš pravdu život je svina suhlasim ale keby som napr začal brat drogy tak by som možno spravil ovela viac zlych veci ako teras nevravim že budem žit odrezany od zabavy sem tam si vypijem ale nie zase tak že budem v liehu každy druhy den alebo každy tyždenpethosk napísal:co ti dnes nenici organizmus, taky fetak a alkoholik sa dozije dlhsie nez normal sa stravujuci a obmedzujuci clovek, hold zivot je svinaale este si na to asi mlady, neskor to mozno zistis...
-
mastermind
VIP
-
moham3d
Medium Star
den pitia maleho mnozstva alkoholu- super stav perfkt nalada zeny vsade a tak dalej
vecsie mnozstvo- va je my zle motam sa
este vecsie- fuu blee
ziadne zeny som sam a vydavam obed zo seba von
noc- sucho neda sa dychat pijem vsetko co je, naj. je voda
druhy- den sem-tam sa zapne nalada sem-tam bolest hlavy nikdy viac uz nebudem pit
Dalsi den opet to iste
vecsie mnozstvo- va je my zle motam sa
este vecsie- fuu blee
noc- sucho neda sa dychat pijem vsetko co je, naj. je voda
druhy- den sem-tam sa zapne nalada sem-tam bolest hlavy nikdy viac uz nebudem pit
Dalsi den opet to iste