AKO OTVORIM ALBUM?
AKO OTVORIM ALBUM?
.EXISTUJE NEAKY SPOSOB AKO MOZEM OTVORIT ZAHESLOVANY ALBUM NA AZETE??PORADTE...... 
Na blackhole som este davnejsie cital clanok, ako sa do toho albumu dostat aj bez hesla. Podstata bola v tom, ze si si kukol cislo fotky v najblizsom nezaheslovanom albude a potom si si pripocitaval do toho zaheslovaneho. Ale pochybujem, ze to este bude fungovat, azet si velmi dobre strazi, ze co sa pise na blackhole, lebo ty si na kazdej chybicke vedia zgustnut 
Prezeranie zaheslovanych fotiek na pokec.skFrikso napísal:Na blackhole som este davnejsie cital clanok, ako sa do toho albumu dostat aj bez hesla. Podstata bola v tom, ze si si kukol cislo fotky v najblizsom nezaheslovanom albude a potom si si pripocitaval do toho zaheslovaneho. Ale pochybujem, ze to este bude fungovat, azet si velmi dobre strazi, ze co sa pise na blackhole, lebo ty si na kazdej chybicke vedia zgustnut
Submitted by Anonymous on 26 January, 2003 - 19:14.
troska stare
preco by to mala byt znama? co ked pisal s nejakou kockou co ma nejake hot albumy, alebo mu o tom povedal kamarat... tak je zvedavy a chce sa kuknut, ale to uz je OT...R1k1nko napísal:ved ten co to chce ma len 2 prispevky ! ide mu len o to kuknut nejake fotly znamej na nete ( kamosky a pod ) je to chore ! nie aby ju poprosil ale on ju chce hacknut
btw. naj bude ak napises milu rychlu postu tej dotycnej, ci by ti nedala hesielko
Re: AKO OTVORIM ALBUM?
BruteForce attackMactans napísal:.EXISTUJE NEAKY SPOSOB AKO MOZEM OTVORIT ZAHESLOVANY ALBUM NA AZETE??PORADTE......
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
hahah.. ty si nejaký starý. po treťom (asi) zle zadanom hesle ti nedovolí ďalej skúšať najbližšiu hodinu. Čiže ak má 4 znakové heslo iba z čísel (najlepšia možnosť pre hádanie) tak to bude trvať približne 139 dní nonstop hádania (24 hodín denne). A to nehovorím o dlhšom hesle, prípadne s písmenamiAristox napísal:BruteForce attack
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
prosim ta vysvetli mi len 3 veci. prva:si naprosty idiot alebo mas menej ako 13 ? 2. vsimol si si kedy bola zalozena tema a rok toho co si linkoval ? 3. skusal si aj ten navod? alebo ti stacilo, ze to vyzera "zlozito" ?