ja mam AMD SEMPRON 2400+ ktori originalne frcal na 1.66Ghz a pritom mal teplotu tych 37-39celzia a tak som postupne zvysoval a kukal som na teplotu a vobec sa mi nemenila tak teraz to taktujem podla potreby a momentalne to mam na 1.95Ghz lebo pri 1.99Ghz sice frcal v pohode ale vzdy na zaciatok sa vzdy na rozbeh obvodov resetol a to mi prekazalo...ale teplotu mam stale istu na tych 39celzia ale ked je vonku asi 40stupnov tak toide na tych 41-43...hlavne to zavisi jak su dane v pc vetraky ktore odvadzaju prud s pv...ja mam hned vedla zdroja dva na sebe kvoli lepsiemu tahu a pod disketovou som dal kvoli efektom svietiaci tmavomodri vetrak co ma asi 5000otacok a vdaka tomu mi dobre okolo maticnej prudi vzduch a este mam priamy privod cez taky takpovediac tunel priamo k procaku...to znamena ze na procak mi nejde vzduch s okolia maticnej ale priamo s okolia bedne
celeron 1.7 ghz willamette na 1.95 s boxom 63stupnov
amd barton 2500+ box z 2400+ v klude v lete 66 a v zatazi som radsej moc nebol dal so mtam z boku stary cinsky ventilator a raz som mal v zatazi 75 bez neho s nim som bol tak na 70 a drtil som az kym neodisla doska
teraz intel p4 3.06 ghz 22 v izbe v klude 48/50 a v zatazi do 60 ale v lete ked v izbe 30 tak procak v klude 57 a v zatazi 63 lebo ma tepelnu poistku na 66 ale ten ventilator sa uz v tych teplotach neda pocuvat 6000rpm je predsalen dost
moj Intel P4 530 3000GHz aj v lete pri 100% zatazi maximalne 56°C este sa mi nastastie nestalo ze by vetrak vyppadol alebo nico podobne, ale co nie je moze byt
99 st. ukazoval LCD informacny, pretoze je len dvojmiestny Takze v reale mal cez sto stupnov, bolo to KUREVSKY vrele ked som ho vybral z patice, mimochodom LGA procaky, dokocna aj P4 aj Celeron D, zapinal som bez chladica, len som potreboval vediet, ci slape doska