o chuyovinu , pošlú Ti reklamný leták a ty musíš po nete písať p*čoviny že "praca na doma" a pod. za 575.-Patjo napísal:neviete o co tu ide ?Kód: Vybrať všetko
www.pracadoma.sk/maja/
Ako zarobit doma ?!
-
PACO8
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
my to tu na nasej dedine mame omnoho lepse mame tu taku krcmu po nasom senk kde stavkuju aj 10rocne deti a pohoda a ja som tam tiez tych par koruniek zarobilVictor12 napísal:ja ty poradim ako si mozes zarobit lebo aj chcem uz tych par litrov zarobit aby som si mohol kupit ipod60GB takze:predaj nepotrebne veci,uprac dom a vypytaj si 400kila (aspon ja to tak robim),stavkovanie ak nemas 18 tak povedz otcovi ze chces ist do tipos a daj na nejakeho svojho favorita a ked vyhras tak si si zarobil.ine ma uz nic nenapada
Re: Ako zarobit doma ?!
neviete mi poradit...mam 11 a mam tyzden cas lebo som "chora" aj ked sa tak necitim a strasne sa nudim
pls poradte

pls poradte
vyliec sa a naspat do skoly
-
pryja
Darca
si tu pomaly pripadam ako na cinskom fore. 11 rocne deti si hladaju robotu.gabca56 napísal:neviete mi poradit...mam 11 a mam tyzden cas lebo som "chora" aj ked sa tak necitim a strasne sa nudim
pls poradte![]()
-
Soviet
Darca
Maluj obrazky do slniecka
vyhras daco istotne. Alebo lust krizovky sutazne..
Navštív osamelého postaršieho suseda.. istotne ti niečo dá
Nie je pravidlom hojka, že pri registrácii je potrebné mať 13 rokov ?
danodrevo napísal:Navštív osamelého postaršieho suseda.. istotne ti niečo dá![]()
Asi tak ako na Facebook-u....