NITROX

O športe...
peto15
Medium Expert
Medium Expert

NITROX

Príspevok od používateľa peto15 »

zdravim, ma niekto skusenosti s NITROX THERAPY alebo NITROX ALKATECH?? http://www.obchod.sportujeme.sk/product ... cts_id=326

čo nato hovorite? vyzera to zaujimavo, nie?
kobe
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kobe »

su aj lepsie dusiky
peto15
Medium Expert
Medium Expert

aha, tak tomu verim, ale tak ked som nikdy o takomto niecom nepocul tak neviem, ale co konkretne toto? ake to ma ucinky? vedlajsie ucinky? pribratie? ako dlho po vysadeni hostane "hmota"....? ma niekto skusenosti?
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

ja som mal nitrox alkatech...ked si to kupis budes troxa sklamany, lebo to co pisu o tom vyrobku je prehnane..nenaberes daku velku hmotu..ja sa priznam nenabral som takmer po nom nic..len co ma to vyslo 770 kil u nas v posilke... Dobra vlastnost je mrte napumpovanie a vazne energia pri treningu..to vazne potvrdzujem...a vyhodila sa mi mala zilka na bicepse...ale po vysadeni zase zmizla :/ mrte smrdia tie tablety..strasne jak taky skysnuty ocot :) tak si ktomu ani necuchaj ked si to mienis kupit :)
peto15
Medium Expert
Medium Expert

Toxikoman napísal:ja som mal nitrox alkatech...ked si to kupis budes troxa sklamany, lebo to co pisu o tom vyrobku je prehnane..nenaberes daku velku hmotu..ja sa priznam nenabral som takmer po nom nic..len co ma to vyslo 770 kil u nas v posilke... Dobra vlastnost je mrte napumpovanie a vazne energia pri treningu..to vazne potvrdzujem...a vyhodila sa mi mala zilka na bicepse...ale po vysadeni zase zmizla :/ mrte smrdia tie tablety..strasne jak taky skysnuty ocot :) tak si ktomu ani necuchaj ked si to mienis kupit :)
cize moc to neodporucas??? to si absolutne ani Kg nepribral?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

peto15 napísal:cize moc to neodporucas??? to si absolutne ani Kg nepribral?
z tychto nitro veciciek nenaberies, je to len take komercne lakadlo, akurat ti to viac napumpuje svaly krvou,dobre to vyzera,teoreticky by to malo zabrat,ale nepoznam ludi, co by od toho pribrali...vyhodene peniaze
peto15
Medium Expert
Medium Expert

Holubar napísal:z tychto nitro veciciek nenaberies, je to len take komercne lakadlo, akurat ti to viac napumpuje svaly krvou,dobre to vyzera,teoreticky by to malo zabrat,ale nepoznam ludi, co by od toho pribrali...vyhodene peniaze
no jasne diky za info.. .ziadny NITROX nebude 8)
Napísať odpoveď