zdravim, ma niekto skusenosti s NITROX THERAPY alebo NITROX ALKATECH?? http://www.obchod.sportujeme.sk/product ... cts_id=326
čo nato hovorite? vyzera to zaujimavo, nie?
NITROX
ja som mal nitrox alkatech...ked si to kupis budes troxa sklamany, lebo to co pisu o tom vyrobku je prehnane..nenaberes daku velku hmotu..ja sa priznam nenabral som takmer po nom nic..len co ma to vyslo 770 kil u nas v posilke... Dobra vlastnost je mrte napumpovanie a vazne energia pri treningu..to vazne potvrdzujem...a vyhodila sa mi mala zilka na bicepse...ale po vysadeni zase zmizla
mrte smrdia tie tablety..strasne jak taky skysnuty ocot
tak si ktomu ani necuchaj ked si to mienis kupit 
cize moc to neodporucas??? to si absolutne ani Kg nepribral?Toxikoman napísal:ja som mal nitrox alkatech...ked si to kupis budes troxa sklamany, lebo to co pisu o tom vyrobku je prehnane..nenaberes daku velku hmotu..ja sa priznam nenabral som takmer po nom nic..len co ma to vyslo 770 kil u nas v posilke... Dobra vlastnost je mrte napumpovanie a vazne energia pri treningu..to vazne potvrdzujem...a vyhodila sa mi mala zilka na bicepse...ale po vysadeni zase zmizlamrte smrdia tie tablety..strasne jak taky skysnuty ocot
tak si ktomu ani necuchaj ked si to mienis kupit