Obuv na ukrajine

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Je na ukrajine lacná obuv skutočne pravá ?

Áno je lacná a pravá
11
22%
Neviem
23
46%
Nie !
16
32%

Celkom hlasov: 50

Lord_3D
Addict
Addict

Obuv na ukrajine

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Aspoň u nás na Východe sa rozmáha fenomén, kupovania topánok na Ukrajine, vyzerajú ako pravé, stojá v prepočte 700Sk, ale sú pravé ?!
čo si myslite sú pravé ? Osobne by som si nešial kupiť botasky na ukrajinu !
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Pozri, kupil som si teraz boty.. :oops: Emerica. a ked som pozrel na stitok ze made in CHina. Ale nebol som prekvapeny. Vsetky boty su vyrabane v cine alebo v krajinach kde je lacna pracovna sila(to snad vies...) no a mas jedno ci ich kupis na slovensku alebo na ukrajine. Napr. taky nemec moze brat slovensko ako my Ukrajinu(a to je pravda!).A kupis si tu boty? No jasne. Myslis si ze na ukrajine nemas znackove obchody?
Lord_3D
Addict
Addict

No hej ale kamoš dojde a "kukni mam také stabily jak maš ty" a sa pytam že kolko stáli a on že "700Sk" a moje stáli 3000Sk no nenaserie to ? a tak sa pýtam su prave ?
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Lord_3D napísal:No hej ale kamoš dojde a "kukni mam také stabily jak maš ty" a sa pytam že kolko stáli a on že "700Sk" a moje stáli 3000Sk no nenaserie to ? a tak sa pýtam su prave ?
Myslim si, ze su..
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

podla man nie co sa tyka nemcov tak ceny toapnok unas a v nemecku su rovnake len tam vacsi vyber viem to bo kupujem boty v rakusku pripadne nemecku koli tomu ze ked cem kupit tu tak platim sam abo mama ekd objendam s nemecka abo rakuska tak faktura je v eurach a to cvakne tato s diet :-P nedavno tu mal kolega sesternicu z ang ponevac on ani zatat po ang tak som siel s nimi jej priatel bol prekvapeny ze boty tu boli drahsie ako unich dokonca aj blbu aktovku na notebook lacnejsie zozenie v GB tak nakoniec s nakupou bolo ... a k tym botam vybehni na trh kupis tam adidasi v normalnej krabici adidas za 500 sk akurat ti budu s toho smrdet nohy a rychlo sa opotrebuju bo su to make a nekvalitne materialy a k tomu tvojmu kamosovi tie jeho boty mozu byt prave len ak ich povod je nelegalny napr kradnute kamiony a tak proste kupil boty ktore boly kradnute
dadikaPD
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dadikaPD »

Lord_3D napísal:No hej ale kamoš dojde a "kukni mam také stabily jak maš ty" a sa pytam že kolko stáli a on že "700Sk" a moje stáli 3000Sk no nenaserie to ? a tak sa pýtam su prave ?
ja si tiez myslim ze su prave ved v zahranici byvaju vseliake vypredaje a tak a to ze je to v Ukrajine si myslim ze to je jedno ci nie?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ja kupujem boty kazdy rok na dovolenke v Bulharsku...tento rok som kupil RBK g-unit za 1200...som zvedavy kolko by som dal zane tu. Ten isty model som nasiel aj na nete...bola k tomu original krabica, su kozene...Cize podla mna su prave, ale ako bolo spomenute zniekadial slohnute alebo tak.
aston
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aston »

urcite su prave ale ked ich kupis od daakecho smejda tak je tam riziko ze prave nie su :)
a mi povedz ked vyzeraju roznako citis sa v nich rovnako a nikto ti tie boty lupov rozoberat nebude tak ti nikdo na to nepride ze prave nie su :lol: :lol:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

aston napísal:urcite su prave ale ked ich kupis od daakecho smejda tak je tam riziko ze prave nie su :)
a mi povedz ked vyzeraju roznako citis sa v nich rovnako a nikto ti tie boty lupov rozoberat nebude tak ti nikdo na to nepride ze prave nie su :lol: :lol:
v nich sa mozno budes citit rovnako ako v znackovych, len ako dlho ti ten pocit vydrzi. Ja si nekupujem znackove topanky, aby som kazdemu ukazoval: " Aha ja mam adidasy!" ale kvoli tomu, ze vydrzia dlhsie ako "aiaidiai" od cinana. Ak su tie topanky kupovane v normanych znackovych predajniach, tak urcite prave su, ale ak niekde na trznici, tak by som trochu vahal ci su prave.
Lord_3D
Addict
Addict

prosex napísal:v nich sa mozno budes citit rovnako ako v znackovych, len ako dlho ti ten pocit vydrzi. Ja si nekupujem znackove topanky, aby som kazdemu ukazoval: " Aha ja mam adidasy!" ale kvoli tomu, ze vydrzia dlhsie ako "aiaidiai" od cinana. Ak su tie topanky kupovane v normanych znackovych predajniach, tak urcite prave su, ale ak niekde na trznici, tak by som trochu vahal ci su prave.
no ja si tiez preto kupujem značkovú obuv, lebo Addiddaso sa roztrhajú po 3dňoch nosenia, a zatiaľ som som mal značkové boty, ešte ani jedny sa neroztrhali... (a to som ich mal o 10rokov len mi noha vyrástla ale topánky su ako nové)
značka = kvalita =)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ja mozem to iste povedat o mojich botach...boli tiez kupovane na trhu...Nerozpadli sa, ale som z nich vyrastol, no nic aspon ich moze nosit otec a stary otec :P.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

sto pro to je nieaka napodobnenina
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

vtip je v tom ze slovensky obchodnici su strasne nenazrany a chcu na tych botach zarobit ... a v ukrajine je strasna bieda tak su radi aj ked na nich zarobia 100ku ale u nas ak nezarobia 2 litre na jednych botach tak ich ani nepredavaju ... kamos je teraz v USA a tam stoja DC-ka 1500sk v prepocte ... a ten isty model stoji u nas minimalne 3litre tak sa pytam ze ci ten prevoz je taky drahy? to asi tazko :?
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

chodim na ukrajinu casto nakupovat.(apropo idem 25.8 ked by niekto z KE chcel ist),topanky niektore su prave ine nie.ja tam kupujem vonavky a tie su kvalitne a prave .a este kozmetiku cigy a chlast.a nejake tricka.su pekne a lacne cca do 100sk takze aj keby neboli prave netrapi ma to az tak ked si niekde v sport shope kupim adidas za 3000 a zistim ze je to fake.
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:shock: pocujte !!! na ukrajine je samozrejme ze sa da nakupit strastne lacno to je jasne ked nasa krouna o proti ich hrivne je silnejsia , da sa tu kupit benzin a spol ale radim vam radsek nechdte ani cez hranice z bandaskami , alebo neakymi obrazmi co ste si v zakarpatsku kupili na trhoch bez blocku alebo tak mate velke problemi !!!! aspon z ukrajinskymi colnikmi !! a obuv jasne da sa nakupit lacne ale stoja az velke hovno !!!

:!: :idea: :wink:
jojcek
Medium Star
Medium Star

:lol: inac skoro som odpadol ked mi dali za prekrocenie rychlosti v jednej dedinke na ukrajine mal som ist 60 a siel som 82 hm /h a dali mi zaplatit 43 hrivien a som ich ukecal a dal som im do vrecka 20 hrivien ten namna pozrel cely stastny a este mi podkaoval tak prvy raz v zivote som zplatil pokutu 3 Euro he :lol:
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

jojcek napísal:pocujte !!! na ukrajine je samozrejme ze sa da nakupit strastne lacno to je jasne ked nasa krouna o proti ich hrivne je silnejsia , da sa tu kupit benzin a spol ale radim vam radsek nechdte ani cez hranice z bandaskami , alebo neakymi obrazmi co ste si v zakarpatsku kupili na trhoch bez blocku alebo tak mate velke problemi !!!! aspon z ukrajinskymi colnikmi !! a obuv jasne da sa nakupit lacne ale stoja az velke hovno !!!
to nie je pravda.Ich mena je silnejsia.1UAH=6Sk.A co sa tyka nejakych blockov alebo faktur tak to je blbost lebo na trhu vam nikto blocek neda a pokial dobrziavate colne predpisy o dovoze inkriminovaneho tovaru tak je to ok.Vacsina ludia vozia cigy a chlast a ide bez problemov.jediny problem sme mali ze sme si zabudli vypytat peciatku do pasu na UA strane ale vratili nas spat.
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Obuv na ukrajine

Príspevok od používateľa Cenayus »

Lord_3D napísal:Aspoň u nás na Východe sa rozmáha fenomén, kupovania topánok na Ukrajine, vyzerajú ako pravé, stojá v prepočte 700Sk, ale sú pravé ?!
čo si myslite sú pravé ? Osobne by som si nešial kupiť botasky na ukrajinu !
no podla toho kde ich kupis podla mna ak ich kupis v znackovom obchode poriadne oznaceni tak preco nie....ale ak niekde na trhu alebo niekde v sklade, pri ceste hmm to uz by som porozmyslal
ale ak ty ide o "prestiz" ze mas nike tak ta to trapit nemusi ale ak ty hlavne ide o kvalitu tak to uz by ta mohlo potrapit
jojcek
Medium Star
Medium Star

2neo napísal:to nie je pravda.Ich mena je silnejsia.1UAH=6Sk.A co sa tyka nejakych blockov alebo faktur tak to je blbost lebo na trhu vam nikto blocek neda a pokial dobrziavate colne predpisy o dovoze inkriminovaneho tovaru tak je to ok.Vacsina ludia vozia cigy a chlast a ide bez problemov.jediny problem sme mali ze sme si zabudli vypytat peciatku do pasu na UA strane ale vratili nas spat.
no hej je to tak sorry sekol som sa ale to ani z casti nemozu porvnavat politiku cih z nasou a hospodarstvo stacilo sa mi previezd do Kieva po ich cestach a dedinach a mal som dost ked cez dialnicu prechadzali kravy :lol: :lol: :o
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

nevie niekto, kde by som mohol zohnat cennik obuvi na ukrajine?
Napísať odpoveď