Byvali Partneri !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Josh19
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Byvali Partneri !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Príspevok od používateľa Josh19 »

Co si myslite o tom,ked nechodite s babou ale zalezi vam na nej a napise jej byvaly ? neviem ako vas ale mna ide slak-trafit,mozno to je ziarlivost ale nikdy som to necitil tak ako to citim teraz,aby som bol konkretnejsi:
"Môžem ťa pobozkať ?"
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Byvali Partneri !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Josh19 napísal:Co si myslite o tom,ked nechodite s babou ale zalezi vam na nej a napise jej byvaly ? neviem ako vas ale mna ide slak-trafit,mozno to je ziarlivost ale nikdy som to necitil tak ako to citim teraz,aby som bol konkretnejsi:
"Môžem ťa pobozkať ?"
Nechaj to tak, skús pochopiť trošku toho chlapca. Zrejme mu tvoje dievča ešte chýba. Aj mne sa to stávalo, skoro ma dal dobiť, ale nakoniec sme boli dobrý kamaráti. Jeho to prejde. Ak nebude prestávať, inteligentne/nie ako debil alebo zviera/ mu vysvetli že sa ti to nepáči a nepraješ si to.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Počuj, teraz nechápem...Ty s tou dievčinou nechodíš :?:
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

ako nevidim dovod ziarlit ked spolu nechodite
ale ked ti na nej zalezi az natolko ze na nu ziarlis preco s nou nechodis?
neppo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa neppo »

predstav si ze ty si na strane toho chalana... co by si spravil ???
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

eritrocit napísal:Počuj, teraz nechápem...Ty s tou dievčinou nechodíš :?:
Nie, nechodia spolu, ale má ju natoľko rád (taká patetická láska), že nechce aby skočila znova do tej istej kaluže.
Aj keď žiariť nemá právo.
Možno priateľský pokec s dievčinou pomoho (objasniť jej, že Ti je na nej mimoriadne záleží).
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

preco by jej nemohol pisat jej byvaly? ak som to spravne pochopil aj ona je tvoja byvala a zalezi ti na nej,tak preco sa cudujes ze aj "jemu" na nej zalezi?
btw: tu v Strednej Europe sa k babe nesprava ako k "majetku" - nech sa rozhodne sama... a nie ako som inde na tomto fore cital: "...mam ju pustit?" to co je za kktina? ved sa uvedomte ze ak sa zenska rozhodne mozete aj po mihlaniciach chodit :roll:
ja osobne by som nerobil nic ak by mojej byvalej pisal jej dalsi byvaly, a totez ak by s nou chcel ist von... zalezi na nej,a podla toho by som sa zariadil ja.
5-ula
Light Star
Light Star

Re: Byvali Partneri !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Príspevok od používateľa 5-ula »

Josh19 napísal:Co si myslite o tom,ked nechodite s babou ale zalezi vam na nej a napise jej byvaly ? neviem ako vas ale mna ide slak-trafit,mozno to je ziarlivost ale nikdy som to necitil tak ako to citim teraz,aby som bol konkretnejsi:
"Môžem ťa pobozkať ?"
a?je to jeho vec nie..zalezi predsa na babe co povie a ako sa zachova... :?
Josh19
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Josh19 »

Samozrejme,ze to zalezi na babe len ako to toho druheho sere aj ked nemusi....hovorim z vlastnej (čerstvej) skusenosti.
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

Josh19 napísal:Samozrejme,ze to zalezi na babe len ako to toho druheho sere aj ked nemusi....hovorim z vlastnej (čerstvej) skusenosti.
nemusi ta to srat....
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:x no tak to by som pockal ako by na to riagovala moja zenska urcitu dobu by som ju sledoval a potom by som riagoval ale ja som ziarlivy a niekto vravi ze je to choroba a ja vravim hovno choroba je to proste preto ze vam na tom cloveku zalezi !!! :P :wink: :idea:
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

hmm ziarlit nemusis nemas preco akurat moja isla prec na 2 tyzdne a ked som jej brnkol prvy den tak sa ma opytala ze ci som ju uz stihol podviest .. a dnes napisala ze je na diskoteke a uz su tam len starsii .... preco niektore baby musia podpichovat ? jaaaj.... nech uz je tu lebo to bez nej nevydrziiim :/
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

ShepDog napísal: preco niektore baby musia podpichovat ?
Lebo im asi robi dobre, ze nas to vo vnutri trha! Moja mi to robi tiez... Mozno chcu, aby sme sa o ne bali a nemysleli na to, ako ich pocas ich nepritomnosti podviest... mozno...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

ShepDog napísal:hmm ziarlit nemusis nemas preco akurat moja isla prec na 2 tyzdne a ked som jej brnkol prvy den tak sa ma opytala ze ci som ju uz stihol podviest .. a dnes napisala ze je na diskoteke a uz su tam len starsii .... preco niektore baby musia podpichovat ? jaaaj.... nech uz je tu lebo to bez nej nevydrziiim :/
Musis tak, ze aj ty si bol na diske, ale podviest si ju este nestihol, ale ked ona takto, tak potom.. Uvidis, ze hned s tym prestane. Samozrejme neprezen to :lol: Iba jej to "vrat" a potom jej povedz ako ju mas rad a tak. Iba to vas vztah utuzi :wink:
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

tak to je haluz a co nech vypisuje pokial jej nepise ze ju che a take blbosti tak to je ok ved si zober napokon aj ty si pises s bar skym aj nanete a take to mas daco podobne keby to tak beres ziarlivostne ... a ked ta ma rada aj ty ju tak urcite nepozeram na take blbosti a keby mi to neda sa jej spytam vysvetli ti to a ok tak jej verim otom je vztah hlavne o dovere bez toho daleko nezajdes ...
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

a teraz ti napisem veciu srandu no ono je to vazne ale nad tymto co napisem sa len pekne usmejte.
moj kamarat zacal chodit s jednou babou asi 3 mesiace, rozisli sa
potom o 3 mesiace som snou zacal chodit ja {bolo to dost blbe ked smer sa snim stretli} po 7 mesiacoch sme sa rozisli , a ceresnicka na zaver moj naj kamarat dalsi si snou zacal a chodia spolu doteraz uz 2 roky. a najvecia sranda je ked sa vsetci traja stretneme a ona je snim :D

je to skoro ako tvoj problem len prevrateny na hlavu
lienka111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lienka111 »

nechodis s nou, ale mas ju rad... a rozisli ste sa kvoli nej alebo tebe? ty ako byvaly asi nemas velke pravo na nu ziarlit... iba ak doma medzi 4 stenami... alebo jej zacni pisat aj ty... ved rozhodnut sa musi ona
midnight_man
Guru
Guru

BOH mA POTEs

Príspevok od používateľa midnight_man »

Lol....kua moja sa rozysla s chalanom,,,teraz je somnou,,,no jo,ale ja mam taky blby pocit ze este stale ma "rada" byvaleho,,aj ked sa rozysli......
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

ako nevidim dovod ziarlit ked spolu nechodite
ale ked ti na nej zalezi az natolko ze na nu ziarlis preco s nou nechodis?
Toto by ma zaujímalo. Existuje aj kamarátske žiarlenie? Lebo som už počul že sú aj iné formy žiarlenia, napríklad že dcéra žiarli na matku ktorá si nájde nového chlapa, alebo brat na sestru a tak. A toto že niekomu vadí aj to že jeho najlepšia kamoška má chalana... Takže sú aj iné formy žiarlenia.
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

vies ja mam kamosa ktory je do mna zamilovany ale on je aj sialene ziarlivy, ani som nou nechodi a dala som mu pocitit ze je len Kamos a on si robi stale nadeje, ziarli nato ked s niekym tancuje pise mi ako mu to vadi, ked idem s niekym von ide ho trafit od tej nervozity.. on je proste s prepacenim na tom psychicky zle..dokonca aj jeho kamos povedal ze to uz nieje s nim dobre... on si mysli ze ma vlastni ale ja som len kamoska.. takze ak ziarlis a brutalne je to dost zle... lebo je to predsa kamoska a ty jej nesmies davat pocitit ze ta sere ze je s niekym inym alebo ze jej niekto vypisuje... to je najhorsia vec a pri nej ju mozes stratit... :!:
Napísať odpoveď