overlocking intel 524

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

overlocking intel 524

Príspevok od používateľa cORP. »

je to pentium ale z 533mhz zbernicou ma ho niekto ? ak ano chcel by som sa spytat kolko by vydrzal s boxovanym chladicom mam dosku intel takze taktujem softwarovo ale ked som dal na 3500mhz tak som nespozoroval ziadne teplotne zmny je to normalne ze pri tomto pc moc overlockingom nestupa teplota ? divne to je ale co uz ked by to nebolo az take strasne dam hp na 3800mhz na boxe to bude supa
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Teplota sa zvysuje NAJMA pridavanim napatia, to, ze ti to o moc nestuplo to je v poriadku... Ale stiahni si program Throttle watch a sleduj cerveny graf, potom pusti prime95 program aspon na 30 hodin, zapni logovanie v throttle watchi, ak to bude stabilne a nebude ziadny throttling tak mozes skusit pridat. Inak na tej Intel doske ti funguje PCIe/PCI lock? :idea:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

praveze ja neviem viez doska bola kupovana firmou ako bulk a manual mam len an cd takze neviem ale skorej si myslim ze nie lebo taktujem softwarovo lebo doksa je inte la ma uzavrety nasobic .taktujem pomocou clock gen a teplota moc nestupala takze preto som sa pital a v to mprograme si mozem vybrat ci taktujem len ram fbs a tym padom aj procesor a potom druha moznost je taktovat pci a agp zbernicu takze myslim ze nieje v tomto moc problem taktoval som cisto iba ram a fbs . a este pod otazka na kolko by sa mohli teoreticky dostat 333mhz ramky pqi a kingston ? maju nejaky frekvencny strop kde uz moze ist o chyby ? dakujem .
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Ked sa ti nedviha PCIe/AGP/PCI zbernica tak je to ok... Nechapem tvoju otazku tu prvu, ano, nezdvihla sa teplota moc, lebo si nepridal napatie... Pise sa FSB a nie fbs btw, RAMky? Nastav casovanie na najhorsie, pripadne pridaj voltaz a tak taktuj, stabilitu na rychlo over cez SuperPI, inak pouzit MemTest/Goldmemory program pod DOS :wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sorac za to fsb to som len rpehodil inak vime co to je :) front side bus ale to len tak na okraj sak skusim a ked sa neposere a pojde stabilne tak tak aj ostane di kza radu
Napísať odpoveď