Lada Racing Club

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Lada Racing Club

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hrali ste to niekto... ??? je to dobre ??? seka vam to ??? dik za odpovede :)
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

myslím že táto téma tu už je alebo je to na lamkách ale inak ak to tu nie je počul som že je to somarina pretože je to po rusky a auto sa nespráva ako sa má správať dynamika auta je zlá hra je proste hrôza. A ešte niečo nevidel som nikde na to crack a ide iba cez tie sprostosti starforce starfuck a pod nie je to ako to vyzerá na screenshotoch. A ked si sa pýtal či to seká podla toho na ktorej grafike
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

musis mat high-end PC inak ti to nepojde na plne detaily a navyse hratelnost je takmer nulova i ked niekoho moze bavit tuningovanie starej Lady :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hej myslel som si ze je to dobre... ale no ked pisete ze blbost.. inak stahoval som to ale som to prestal ked som zistil ze je to po rusky a ma to StarFUCK... kedze som ani crack nenasiel :( takze som rad ze som to nestiahol :) ja som len xcel vediet ci je to vobec hratelne
Matej18 napísal:myslím že táto téma tu už je alebo je to na lamkách
hej je tu tema lada racing ale tema je o uplne niecom inom ako som xcel ja :wink:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

keď má hra s názvom Lada racing také brutál nároky a StarFUCK tak to je dosť lol, ako kukal som screenshoty a neni tam až taká uzsna grafika aby na to trebalo high-end PC :shock:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Lord_3D napísal:keď má hra s názvom Lada racing také brutál nároky a StarFUCK tak to je dosť lol, ako kukal som screenshoty a neni tam až taká uzsna grafika aby na to trebalo high-end PC :shock:
no vies ty co ono to praveze neni optimalizovane... proste ta hra vznikla len tak z nicoho nic.. tvorcovia sa nestarali o optimalizaciu hry tod vse :)
Lord_3D
Addict
Addict

Šu-Do napísal:no vies ty co ono to praveze neni optimalizovane... proste ta hra vznikla len tak z nicoho nic.. tvorcovia sa nestarali o optimalizaciu hry tod vse :)
:roll: to potom namali dávať na trh...aspon optimalizovať to mohli...
Killer12
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Killer12 »

Ta sekat by to nemalo nikomu kto ma pocitac z dnesnej doby a zeby to boli niejake super zavody to sa mi nezda :!:
Lord_3D
Addict
Addict

ze vraj to je hrozne narocne.... :roll:
Napísať odpoveď