Lada Racing Club
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Lada Racing Club
hrali ste to niekto... ??? je to dobre ??? seka vam to ??? dik za odpovede 
myslím že táto téma tu už je alebo je to na lamkách ale inak ak to tu nie je počul som že je to somarina pretože je to po rusky a auto sa nespráva ako sa má správať dynamika auta je zlá hra je proste hrôza. A ešte niečo nevidel som nikde na to crack a ide iba cez tie sprostosti starforce starfuck a pod nie je to ako to vyzerá na screenshotoch. A ked si sa pýtal či to seká podla toho na ktorej grafike
-
Šu-Do
Redeemer
hej myslel som si ze je to dobre... ale no ked pisete ze blbost.. inak stahoval som to ale som to prestal ked som zistil ze je to po rusky a ma to StarFUCK... kedze som ani crack nenasiel
takze som rad ze som to nestiahol
ja som len xcel vediet ci je to vobec hratelne

hej je tu tema lada racing ale tema je o uplne niecom inom ako som xcel jaMatej18 napísal:myslím že táto téma tu už je alebo je to na lamkách
-
Šu-Do
Redeemer
no vies ty co ono to praveze neni optimalizovane... proste ta hra vznikla len tak z nicoho nic.. tvorcovia sa nestarali o optimalizaciu hry tod vseLord_3D napísal:keď má hra s názvom Lada racing také brutál nároky a StarFUCK tak to je dosť lol, ako kukal som screenshoty a neni tam až taká uzsna grafika aby na to trebalo high-end PC