Ako napáliť ps2 hru???
Ako napáliť ps2 hru???
Zdravým mohol by mi niekto poradiť ako napáliť hru na ps2 ked stiahnem image z netu? Ďakujem 
Na lamkach sa ten swap magic dal stiahnut, no zistilo sa, že je nepoužitelný, lebo musi byť original kupený. Jednoducho im nebralo napalene, aj ked par ludi tvrdilo, že im to išlo , no tažko povedať. Takže si zaobstaraj bud chip alebo original swap magic. A ked si to tak zoberieš, swap magic sa da kupit za niečo cez 1000 sk. A ked ti tam pojde už len jedna hra, tak si za nejaký nový titul gamesy ušetril min. 1000 sk. Takže sa to určite oplati aj ked v pripade, že chodiš do školy, a teda nezarábaš to problem može byť, ale na to su narodeniny, meniny, vianoce, aspon lepšie vysvedčko ako predchadzajuce......možnosti je vela a rodičia spravia pre dieta mnohokrat aj viac ako sa da. Viem to z vlastnej skusenosti, prešiel som tým, ale nastastie už som zavislý len sám na sebe. 
Ahojte. Ja som v tom Alcohol 120% napaloval zatiaľ iba hry na PS1 tie mi aj šli. Ale brat by potreboval prepáliť hru do PS2 ale je tu jedna voľba: Aké DVD plusk čí mínus? Lebo CDje len jeden druh ale čo sa DVD týka tak sa delia na pluskové a mínuskové. Ďalšia vec cez nero sa to nedá lebo to vyhodí ochranu proti kopírovaniu. Tak ako aj filmy musíš decryptovať cez Shrink aj hru nejako treba odkódovať ale neviem ako (pokiaľ ide o nero) mám aj Alcohol tam je to najlahšie ale na aké DVD to mám páliť? Na + či -?
A ešte sa spýtam že keď mám dve mechaniky v PC tak kľudne môžem aj jedna ku jednej prepáliť? Hore dám originálku a dole prázdne a jedem?
A ešte dodám že hra ktorú som si chcel prepáliť má veľkosť až 5,17GB a prázdne DVD na ktoré to chcem dať má štandard 4,7GB tak čo s týmto?
A ešte sa spýtam že keď mám dve mechaniky v PC tak kľudne môžem aj jedna ku jednej prepáliť? Hore dám originálku a dole prázdne a jedem?
A ešte dodám že hra ktorú som si chcel prepáliť má veľkosť až 5,17GB a prázdne DVD na ktoré to chcem dať má štandard 4,7GB tak čo s týmto?
ps2
dobre je mat kvalitne dvd (napr. verbatim) a napalovat dobrym programom (pouzivam BlindWrite) a najpomalsou rychlostou 2,4x alebo 4x. pri vacsej rychlosti ti to nemusi prehrat. mne to ide podla tohto navodu. HLAVNE JE DODRZAT TU RYCHLOST 
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako napáliť ps2 hru???
Sam si si odpovedal.