floppy hdd zdroj

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

floppy hdd zdroj

Príspevok od používateľa peterkozel »

ako je to s pripojenim - hdd-mam napojeny kabel do sata2+kabel zo zdroja a zostava este 4.pinove pripojenie,costym?-to iste na floppy zostava volne to 4.pinove,zo zdroja vedu kable cobytam sedeli,pripojit to?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: floppy hdd zdroj

Príspevok od používateľa brm »

No teraz presne nechapem co mas a co chces pripojit.. :)

Ku HDD aj FDD by mali viest iba dva kabliky. Jeden zo zakladnej dosky.. a druhy zo zdroja. Nic viac tam nedavaj. :)
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

pc

ved hej tak to mam len ostali este 4.pinove pripojky na hdd aj floppy a neviem ci maju bit volne alebo zapojene,este prosim ta cdrom mi sedi do cerveneho aj modreho kde ju dat?dik
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: pc

Príspevok od používateľa jjhacker »

peterkozel napísal:ved hej tak to mam len ostali este 4.pinove pripojky na hdd aj floppy a neviem ci maju bit volne alebo zapojene,este prosim ta cdrom mi sedi do cerveneho aj modreho kde ju dat?dik
a disk ti funguje?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: pc

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

peterkozel napísal:ved hej tak to mam len ostali este 4.pinove pripojky na hdd aj floppy a neviem ci maju bit volne alebo zapojene,este prosim ta cdrom mi sedi do cerveneho aj modreho kde ju dat?dik
To hovoríš o tom zdroji, čo si už raz spomínal, že je pre dvojprocesorové dosky?
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

pc

noo takze dik vam strasne moc,ten comp uz mam poskladany a vali to,a k tomu zdroju pre dvojprocesorove dosky-normalny zdroj akurad mi zostalo par kablov volnych,malsom to pozapajane dam to na prud a nic a to uz som mal bobky tak som stym uz fakt radsej siel do predajne -chybalo mi este zapojit 1 kablik-zabudol som nan,mohol som tam ist na zaciatku aby to cele poskladali oni ale takto jeto lepsie aspon som sa priucil ,ale bez vas by som nevedel ani prd,este raz dik majtesa
Napísať odpoveď