Nespavosť

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Dr. Pepper
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Nespavosť

Príspevok od používateľa Dr. Pepper »

ma niekto problem zaspat ? berie niekto nejake lieky ?
ja poslednu dobu nemozem zaspat, a dost ma to zacina hnevat. poznate nejake lieky na spanie bez predpisu ?
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

ja pridem domou, najem sa lahnem a som tvrdy.
Rano mam problem vstat a ist zas do roboty.
Takze asi problemi nemam :lol:
Lord_3D
Addict
Addict

Re: Nespavosť

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Dr. Pepper napísal:ma niekto problem zaspat ? berie niekto nejake lieky ?
ja poslednu dobu nemozem zaspat, a dost ma to zacina hnevat. poznate nejake lieky na spanie bez predpisu ?
ja mam ten problem, ale iba v lete :( celé noci nespim...neviem čo robiť....je to dost na Pič*... :cry:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

no ja som mal sem tam tiez problemy s nespavostou trebars bol som hore aj do 3:00 a potom som spal do 14;00 :D ale ked chcem zaspat musim sa unavit precitat knihy a potom sa mi zacnu zmensovat pismenka a zacnem zivat alebo ked som potom rano skoro vstaval uz o 20:00 som zaspal :P
Dr. Pepper
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dr. Pepper »

no a poznate nejake prasky bez predpisu ?
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

ja v poslednom case tiez zacinam trpet dost tvrdou insomniou, riesim to 3 decmi piva, niekedy 5, po nich lahnem jak nic, kedze ale zijem s rodicmi a mam len 17 a v britani nepredaj pivo kym nemam 21, tak som zatial v keli, riesim to teda dlhym hranim na gitare co ma unavi jak slak, potom mi niekedy ide do hodiny zaspat...
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

ja nemam problem zaspat. niekedy, ked som velmi unaveny tak doslova zaspim pred postelov :) co pomaha? poriadne sa unavit, alebo si daj teple mlieko s medom, odvar z makovic, ak ti nechuti tak si vypi za jeden
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

last_knight napísal:...ak ti nechuti tak sa poriadne opi
...zas raz rada za vsetky drobaky ... uz simal niekedy vypite ??? .. na vacsinu ludi to posobi tak ze by spat chceli ale kvoli nevolnosti spat nemozu ...

.. aby som nebol premazany: .... vybehni si len tak von zabehnut na pol hodku ...ak nemas z nejakeho dovodu moznost tak rob kliky a podobne namahavosti doma :-D .. dost to pomaha ....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Uf...s tymto mam aj ja dost problem v poslednej dobe....strasne vela premyslam a mam problem zastavit svoje myslienky. Zaspavam od unavy najskor tak o 03:00 :smt117 a rano som jak zombie. Riesim to jedine kavou. Zatial
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

Lord_3D napísal:ja mam ten problem, ale iba v lete :( celé noci nespim...neviem čo robiť....je to dost na Pič*... :cry:
Kámo keď iba v lete, tak podľa mňa bude problém v tom, že máš v izbe hrozne teplo (poznám to z vlastnej skúsenosti) ... ja to robím tak, že predtým ako pôjdem spať, sa osprchujem, a potom spinkam ako ten chlapček na mojom avatare (babätko) :lol: (robím si srandu) :) ... skús a možno to zaberie ... u mňa to to pomáha na 100 % :)
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

no nespavost je umna dost casta.....ked trebars sedim vela za pc a idem spat tak mi to na zaspavanie urcite neako vpliva....a neviem zaspat takisto ked si lahnem skor ako som zvyknuty...telo si zvyklo na urcity denny rezim vstavania a zaspavania...:) heh a ked je paitok tak vtedy sa mi zaspava najlepsie :lol: :lol: :lol:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Este by ma zaujimalo.. ze ti, ktori nevedia zaspat, ze o ktorej vstavaju.. :) Ked vstavaju okolo 12:00 - 14:00, tak sa ani necudujem, ze do 03:00 sa ani netoto.. :)

Ja so zaspavanim nemam problem.. rano budicek o 6:00.. (zajtra vynimocne skor, bo o 6:00 uz cem byt v praci).. riadne sa vyburit v praci.. a potom nie je problem vecer zaspat aj o 20:00.. ;)

//EDIT: Taze dnes som siel na tu 6:00.. a prave je 13:55 ..a jaq by som lahol a zatvoril oko, okamzite spim.. :lol:
Xaredon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xaredon »

Neodporucal by som hned uzivat prasky na spanie. Najprv by si sa mal zamysliet preco sa to deje. Ci je to vzhladom na nejaky problem psychicky, ci nemas problemy v praci alebo skole a pokial hej treba ich riesit a nie brat prasky. Mozno by pomoholo keby si si chodil viac zasportovat venovat sa nejakym aktivitam sportovym. Nemyslim ze mas zacinat teraz nejake vleke sportove aktivity ale proste ak iba sedis a pracujes psychicky tak sa treba odreagovat aj inac ako len doma sediet.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Najlepsie na nespavost je piesok, cement, strk, voda, lopata ... A ked to spojis vsetko do kopy, pfu.. rano mas problem vstat :)

Mozem potvrdit... :woa:
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

No tak s nespavostou mam problem prave teraz na zaciatku skolskeho roka. Cez prazdniny som bol zvyknuty chodievat spavat okolo 1-2 v noci a vstaval som okolo 13:00 to znamena ze som si neaku chvilku ked zacala skola zvykat na "casovy posun" ktory bol sprevadzani velkymi vykyvmi nalad a kritickym vstavanim. Uz sa to znormalizovalo ale pred par dnami to este malo grady. Ked v noci neviem zaspat tak si vzdy pustim mp3 a dobre vypeckujem, robievam to aj ked som unaveny a nerobi mi problem zaspat. Je to totiz velmi prijemne si pustit dobru hudbu na noc a pri nej zaspat, no zase neprijemne je ked ide druhy song a zobudi vas, to by som to najradsej roztrieskal.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Momentalne, ked si pozriete cas prispevku, tak zistite, ze mam podobny problem. O 40 minut mam ist do prace a nespal som dnes vobec. :? Za kazdu radu budem vdacnny.

EDIT: Zaspavam, ledva vidim teraz. Cestou som sa spal snad vsade. Na lavicke, na zastavke, v autobuse, v trolejbuse - den sa este len zacina. :(
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

no ja spávam v priemere tak 6-7 hodín denne. no pred rannou zmenou, len 3 až 5 hodín :arrow: budíček o 03:30. ale potom tak raz týždenne to musím dobehnúť :wink:

toto, ale nie je p4rov prípad, ja som na nočnej
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Reli.c napísal:Kámo keď iba v lete, tak podľa mňa bude problém v tom, že máš v izbe hrozne teplo (poznám to z vlastnej skúsenosti) ... ja to robím tak, že predtým ako pôjdem spať, sa osprchujem, a potom spinkam ako ten chlapček na mojom avatare (babätko) :lol: (robím si srandu) :) ... skús a možno to zaberie ... u mňa to to pomáha na 100 % :)
tak to skusim nebuduce leto :lol: diky za radu.--
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Podla mna pokial sa tento problem opakuje...uz je to choroba a treba navstivit odbornika...Ale pokial nevies zaspat raz do tyzdna ako ja, nic to neznamena, jednoducho si rozruseny z buduceho/predchadzajuceho dna. Mne pomaha v noci sa najest :P
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Dr. Pepper napísal:ma niekto problem zaspat ? berie niekto nejake lieky ?
ja poznam dost dobru vec na spanie... tvrda praca or nejaky sport ... chod si zabehat pred spanim , daj si potom horucu sprchu a uvidis ze budes hajat ako babetko ;)
Napísať odpoveď