no podla mna je gainward velmi kvalitný vyrobca a v poslednom case sa snazia vydávat karty ktoré sa v niečom líšia od konkurencie lepsie takty niekedy aj záruka takze ja by som si zobral toho gainwarda
OK takže nemá zmysel brať tú drahšiu ASUS-ku kedže výkonovo by mali byť na tom rovnako.
Aká je tá GAINWARD-ka z hľadiska tatkovania ? Dá sa pretaktovať na ešte väčší výkon ako má ???
urcite ze, pasivne chladenie bude bez aktivneho ofuku ovela vacsim limitom ako karta s aktivnym chladicom. Noiceless karty su urcene pre zostavy, pri ktorych majitel vyzaduju minimalny hluk, nie su vhodne pre pretaktovanie.
gainward 7600gt, ale golden sample nemal by byť, ale problém pretaktovať "obyčajnú" Gainwardku niekam k uvedeným taktom. na 2. strane si ale myslím, že načo? je možné, že to bude nutné tak o 1 až 1,5 roka.
PS:na ten Asus zabudni.
A zaujímalo by ma ešte že či je veľký rozdiel medzi výkonom karty GAINWARD GF 7600GT a GF 7300GT (128 bit, 256 MB, DDR3 500/1400 MHz).
A ak hej tak že v čom je ten rozdiel, vzhľadom na to že majú takmer rovnaké parametre
začnem tým, že ten asus nemá 24 pipelines, to je preklep, tam kde si to čítal. a rozdiel medzi 7300GT a 7600GT je v tom, že 7300 má 8 pipelines a 7600 spomínaných 12.