moja ma v klude 45°C a otacky ventilatora su na 50% a pri zatazi ma okolo 60°C a ventilator na 95%... VGA GF nx6600GT
EDIT: moja tiez nie je taktovana
kde sa ti tam ukazuje na kolko percent bezi ventilator?Šu-Do napísal:Piste aj aku mate VGA thx![]()
moja ma v klude 45°C a otacky ventilatora su na 50% a pri zatazi ma okolo 60°C a ventilator na 95%... VGA GF nx6600GT
EDIT: moja tiez nie je taktovana
ze by v EVERESTEStando napísal:kde sa ti tam ukazuje na kolko percent bezi ventilator?
Dôvod?aquafresh1 napísal:never asusackemu smart doctoru..
Niekde som čítal niečo takéto:Šu-Do napísal:aka je teda najvyssia PRACOVNA TEPLOTA VGA ????
A tiež kamarádov ATi Radeon X850XT PE mal raz v nepretaktovanom stave so sériovým chladičom okolo 80C. Takže asi vydržia dosť....nová grafická karta od spoločnosti Albatron má zabudovanú funkciu, ktorá zaistí pri prekročení teploty 114C okamžité vypnutie karty.....
80C??? lolRacius napísal:A tiež kamarádov ATi Radeon X850XT PE mal raz v nepretaktovanom stave so sériovým chladičom okolo 80C. Takže asi vydržia dosť.
pretoze som mal tiez smartdoctora a ukazoval mi stale ze jadro ma okolo 31C,co je pri full load dost blbost. az potom po preflashovani vga a odfajknuti tepelneho cidla som sa dozvedel skutocnu teplotu 55C,ale smartdoktor si stale tocil o svojej 31C...Racius napísal:Dôvod? Smile
Pouč ma!