najvyhodnejsi hosting?
najvyhodnejsi hosting?
zhanam najvyhodnejsi hosting a najlepsie na Slovensku.
bohuzial doposial som na slovensku nic nenasiel iba v cechach a to www.pipni.cz
Chcel by som nieco podobne ak je na Slovensku, cize program FREE, kde si zaplatim domenu SK (na pipni.cz je to tusim do 500Sk) a hosting mat zadarmo (pipni.cz - 500MB).
bohuzial doposial som na slovensku nic nenasiel iba v cechach a to www.pipni.cz
Chcel by som nieco podobne ak je na Slovensku, cize program FREE, kde si zaplatim domenu SK (na pipni.cz je to tusim do 500Sk) a hosting mat zadarmo (pipni.cz - 500MB).
Ja tiez hladam hosting ktory je free , poradte prosim daky, tiez naj slovensky alebo cesky.
moc sa do toho nevyznam ....domena sa musi vzdy platit? (som s vytvaranim stranok zacal iba nedavno a do tohto sa dako nevyznam) pls poradte daky zadarmo, staci pomalsi ale nie zas ze mi bude fotky nacitavat 2minuty
DIK
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
-
Shrekzv
Star
- Kontaktovať používateľa:
chlape sa zobud..poznam toho admina......neviem ako funguje tebe stranka wsite ale mne priserne pomaly..a je to prepachte reklamamy.......horsie sa uz ani neda vybrat....wsite hostije na banan.cz ..neviem cio je banan dobry......ale wsite urcite nie.........keby to bol poriadny amdin aspon y si poriadnu stranku urobil..a nie takuto.....je to template....proste uboheAndr3w napísal:podla mna je vyhodny wsite.biz za 3 mesiace zaplatite 100sk a mate neobmedzenu velkost FTP