Baby nastvalo by vas keby vam nejaky chalan lasuje v mobile ? Bo ja som lasoval kamaratke a sa mi zda ze na to prisla ale niesom si na sto percent isty... A ostala taka zarazena a pripadalo mi to ako by bola na mna nasrata
Lulu11a napísal:Baby nastvalo by vas keby vam nejaky chalan lasuje v mobile ? Bo ja som lasoval kamaratke a sa mi zda ze na to prisla ale niesom si na sto percent isty... A ostala taka zarazena a pripadalo mi to ako by bola na mna nasrata
hm, a co to je "lasovat"?
my chlapci z bratislavy nerozumieme
Lulu11a napísal:Tak ale ked mi ho da strazit a potom idem na pol hodinku prec teba by to nelakalo ?
no, pokial by to bola kamaratka tak samozrejme nie,...
a ak by som ju cel, tak by ma to mozno trosku lakalo zistit co sa o mne nahodou niekde nezmienuje , ale urcite by som odolal a radsej si to snou vybavil zoci voci
Nie, keby mi ho dala aj na 100 hodin postrazit, tak by som sa v nom nehrabal. Lebo mne by bolo tiez neprijemne, keby sa mi v nom prehrabava ona + je len moja vec, koho budem mat v telefone, s kym si budem pisat a s kym si budem volat.
nie, nikdy.. ja nedovolím aby sa mi ani matka hrabala v mobile a nie to ešte nejakí cudzí človek. Je to veľký zásah do súkromia (ani nie tak ten zoznam, ale ak si čítaš sms, tak to už je vrchol) a keď nechcem aby to niekto robil mne, tak to nerobím ani ja.. ako bolo písané: radšej si to vydiskutovať face 2 face
ked mi to nekto spravil: 1. NEdal by som mu uz mobil do ruky
2. Je to sukromna vec cize urcite by som sa na neho
nahneval
3. Nech sa uvedomi a hrabe si v svojich veciach
mne to osobne nevadi ked mi frajerka zobere mob a cita si smsky nemam sa za co hambit ale ked ja jej kuknem do mobilu tak tam ma veci len odo mna, hej pisu jej aj ostatny smsky ale mne je jedno co tam je hlavne ze ma moc lubka a ce byt somnou )
ja by som to tiez asi nerobil z dovodu ktory tu uz odznel viackrat, ze by sa mi nepacilo keby to niekto spravil mne... a keby som tam uz silou mocou chcel ist tak by som sa na to spytal
Lulu11a napísal:Baby nastvalo by vas keby vam nejaky chalan lasuje v mobile ? Bo ja som lasoval kamaratke a sa mi zda ze na to prisla ale niesom si na sto percent isty... A ostala taka zarazena a pripadalo mi to ako by bola na mna nasrata
a sa cudujes?? mne sa to tiez stalo... kamarat sa mi vrtal v mobile a cital sms... ked sa pozera zoznam, to nie je problem... ale sms je nieco ine... povazujem to za podraz... ja tiez nikomu sms necitam, tak to iste vyzadujem od ostatnych... a vyhovorky typu "nevydrzal som" su smiesne...
ja osobne ked dostanem mobil do ruky tak prebehnem obcas zoznam,len pre sranduu,ze ake mena a prezyvky tam ma - dost sa na tom potom zabavime ked zistujem ze kto to je - ale sms - to sme si naschval robili ked sme boli v 7. triede na ZS - to je fakt hnusny zasah do sukromia... teraz by som to uz nedokazal len tak..
nooo ja som tiez mal vela krat strazil mobil, a NIKDY ma to nelakalo, ani nebude aj keby to bola priatelka, alebo neviem kto...
to by som si nikdy nedovolil... kazdy ma svoje sukromie, ktore treba respektovat...
su ludia ktorym to bez problemov dovolim a vobec mi to nevadi, pretoze je to vzajomne a nemame pred sebou ziadne tajnosti, ale ak to spravi hocikto iny mam chut mu ruky polamat. A toto je jedna z veci, ktore ma vedia poriadne vytocit. Mal by si sa jej ospravedlnit, aj ked to asi nic nezmeni.