No neviem, ja ked som bol v datacome, na ten druhy sa pyta, vraveli, ze nie je velmy dobry lebo sa moze pokazit nejaky akumulator alebo nieco take, takze teac som vylucil, ponukli mi CANYON 512 MB SPORT EDITION, som vcelku spokojny, avsak skusil by som este ten MSI. Tod vse.
No, takto, nehra to ako nejaky iPOD, mozno ked si kupis sluchatka. Ale uplne postacuje, brat si kupil na svoj, pozicial som si a nemozem sa stazovat. Mne to vyhovuje . Sluchatka ho neviem kolko staly..
TEAC MP3 player MP-150 512MB tak tento hned vyskrtni, som reklamoval po 3 dnoch odysiel dipslay, kamarat ma podobnu skusenost, a tie ostatne neviem posudit ale asi skor to MSI.
Su solidnejsie, robustnejsie, viac vydrzne a kvalitnejsie. Samozrejme ze ked si kupis novy o pol roka tak zober ten teac/msi, to je fuk.
P.S.: Tym nehovorim ze teac/msi nevydrzia rok/dva, len ze maju povedzme vacsiu sancu pokazit sa a hlavne kvalitativne trochu nestihaju neskor. Napr. na teac-och sa kamosom pokazil jack [vstup] proste dost zle. A to ich pouzival tak pol-3/4 roka...ale hovorim nie je to pravidlo...
Su solidnejsie, robustnejsie, viac vydrzne a kvalitnejsie. Samozrejme ze ked si kupis novy o pol roka tak zober ten teac/msi, to je fuk.
P.S.: Tym nehovorim ze teac/msi nevydrzia rok/dva, len ze maju povedzme vacsiu sancu pokazit sa a hlavne kvalitativne trochu nestihaju neskor. Napr. na teac-och sa kamosom pokazil jack [vstup] proste dost zle. A to ich pouzival tak pol-3/4 roka...ale hovorim nie je to pravidlo...