na to by si potreboval program ako VobSub alebo ten druhy (neviem ako sa vola) da sa nainstalovat spolu s AllInOne codecom a automaticky s avickom ti otvori titulky a vlozi ti ich do obraz ako keby boli sucastou filmu...mck napísal:winAmp je uplne v pohode. Len ako poznam vacsinu filmovych maniakov, vyzduju si titulky z externych suborov a tu Ti WinAmp nepomoze.
Takisto spickovy a orinalny je VLC Player pouzivajuci softwarovu dekompresiu , nevyzadujucu nainstalovane kodeky. Titulkove subory tam zial neimportnete ,ale otvorite si docasne subory P2P klienot ako eMule alebo eDonkey. Enjoy It
BSPlayer
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Na codecpacky, ako aj na AllInOne sa vybodni. naistaluj 4 zakladne (XViD, DiVX. AC3filter, WMcodec), mas Wokna rychlejsie, nezasrate, maximalne akurat titlkove pluginy si pridat trebawill.i.am napísal:na to by si potreboval program ako VobSub alebo ten druhy (neviem ako sa vola) da sa nainstalovat spolu s AllInOne codecom a automaticky s avickom ti otvori titulky a vlozi ti ich do obraz ako keby boli sucastou filmu...
-
will.i.am
Darca
ja som este problem s AIO nemal a nainstalujem jeden subor a mam vsetko co mi treba... ale ten titulkovy kodek vzdy odskrtavam, lebo aj tak ho nepouzivam...mck napísal:Na codecpacky, ako aj na AllInOne sa vybodni. naistaluj 4 zakladne (XViD, DiVX. AC3filter, WMcodec), mas Wokna rychlejsie, nezasrate, maximalne akurat titlkove pluginy si pridat treba. Ak strihas, tak este sa ti oplatli nahodit Panasonic DV codec
:)
a co tak stara dobra verzia 1.36???
http://www.brothersoft.com/bs-player-do ... 72082.html
http://www.brothersoft.com/bs-player-do ... 72082.html
-
Don_Pipino
Darca
javascript:emoticon(':o')
jaj,
ja mam XP..
no aj s tym MV2 playerom som bola spokojnaaa:)
titulky prehraval velmi dobre:)
ja mam XP..
no aj s tym MV2 playerom som bola spokojnaaa:)
titulky prehraval velmi dobre:)
No a prave preto je lepsi KMplayer, lebo ten to zvlada vsetkoDon_Pipino napísal:Ja pouzivam BSplayer uz dlho a nezaznamenal som nejake preoblemy, som s nim spokojny a este ani raz sa mi nestalo, ze by som spolus nim stiahol nejaky bordel. Pouzivam aj VLC, vacsinou na videa co mi nejdu otvorit cez WM11 (ktory pouzivam najcastejsie) a BSplayer. Na DVDcka mam Power DVD.
Tiez som pouzival power DVD, ale teraz je uz zbytocny.
Re: BSPlayer
otvaram tuto prachom zapadnutu temu ale Bs sa to tyka... chcem sa spytat, na jednom pc mame nainstalovany Bs ale nie so vsetkymi kodekmi teda daco prehra,daco nie. Pc ma obmedzene prava teda doinstalovavat nemozem.. ak do zlozky kde je nainstalovany nakopcim vsetky foldre z mojho pc ktory to ma vsetko fungovalo by to?
-
vladenko007
VIP
Ja som také niečo riešil dávnejšie v práci. Na jednom PC chceli pozerať kolegovia v noci filmy a PC má taktiež obmedzené práva. Tak som im tam nakopíroval portable verziu KMPlayer ktorý má v sebe všetky potrebné kodeky. Bez problémov išlo prehrať čokolvek.
Tvoj problém neviem či vyriešiš takto lebo ak sa nemýlim tak BSPlayer asi používa kodeky priamo nainštalované do systému. Ale nie som si istý.
Tvoj problém neviem či vyriešiš takto lebo ak sa nemýlim tak BSPlayer asi používa kodeky priamo nainštalované do systému. Ale nie som si istý.
skusim stiahnut km player, diki moc
-
hojko
Site Admin
BS Player pouziva aj kodeky, ktore su nainstalovane cez balik kodekov, ale pouziva aj vlastne, ktore si dokaze stiahnut. To robi zvycajne po prvom spusteni po instalacii.
ak mozem este raz pouzit temu budem velmi rad.. skusil som aj ten KM player.. ide perfektne ale serial prehra bez problemov film tiez.. ale pri filmoch sa mi vyskytuje takyto obraz.. skusal som nejake upravy a neviem na to prist. dakujem vam za pomoc