Čo jej napisať?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: aa

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

notrit napísal:heh, diky. Ale vieš, ja skúsim ďaľší krok a čo to nedopadne dobre? nechcem byť ako nejaká vtierka....aby sa so mnou neprestala rozprávať kvoli tomu že ju takto možno "otravujem"...
no tak samozrejme, ze na nu hned nevybafnes, ze ju strasne chces.... zavolaj ju von, na drink, prejst sa atd.... vzdy lepsie sa rozhybat, ako nechat plynut cas a tocit stale dokola, ze neviem, co mam robit, neviem, ci ma chce, neviem, co bude... nieco urob a uvidis.
hlavne musis posobit nenasilne a uvolnene, aby nemala babenka pocit, ze na nu prilis naliehas... musi to byt prirodzene.
tak ju teda niekam zavolaj a potom informuj, ako to cele pokracuje :)
notrit
Light Star
Light Star

Re: aa

Príspevok od používateľa notrit »

no veď práve....aby to nevyzeralo že na ňu nalieham...

hehe....toto je jak nejaký serial na pokračovanie :lol:
BuffyAngel
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BuffyAngel »

Švíík napísal:vztah cez pokec .. omg! :lol:
no a čo je na tom??... náhodou..ja som cez net spoznala svojho (teraz už bývalého) chalana..a nebolo to najhoršie....:D
BuffyAngel
Amateur
Amateur

Re: i need help too

Príspevok od používateľa BuffyAngel »

alien5 napísal:sewas takze mam podobny problem trosku.asi pred mesiacom sa prisathovala tam de byvam jedna baba..odvtedy s nou chodim kadzy den von aj s jej kamoskou ale aj ja berem kamosa..no a ide o to ze obom sa nam paci len ta jedna a neviem kdo z nas sa jej paci viac..napr so mnou sa stale maznaa,hladka a tak a s kamosom sa len zabava..ale napr. jemu napisala sms nieco v tom zmysle ze mna berie ako dobreho kamarata ale on sa jej paci..tak nwm co robit nwm ci je mozne ze to napisala jemu len tak aby sa necitil mimo ..pls help me :?
v inaj teme som ti niečo napísala... a síce ,že ona asi nevie čo chce...teraz sa mi však zdá ,že sa s vami bud´ len dobre zahráva...aspoň podľa toho čo píšeš to tak vyznelo... alebo chce aby ste žiarlili (možno ty alebo on)....
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

zacni s nou flirtovat a po neskrosej dobe jej vyznaj lasku nieco jako: "ja..dlhsie sa mi pacis a chcel by som sa ta spytat ci by si s mnou nechcela chodit"mozes to samozrejme napisat inak :roll:
pinco
Darca
Darca

Re: i need help too

Príspevok od používateľa pinco »

alien5 napísal:sewas takze mam podobny problem trosku.asi pred mesiacom sa prisathovala tam de byvam jedna baba..odvtedy s nou chodim kadzy den von aj s jej kamoskou ale aj ja berem kamosa..no a ide o to ze obom sa nam paci len ta jedna a neviem kdo z nas sa jej paci viac..napr so mnou sa stale maznaa,hladka a tak a s kamosom sa len zabava..ale napr. jemu napisala sms nieco v tom zmysle ze mna berie ako dobreho kamarata ale on sa jej paci..tak nwm co robit nwm ci je mozne ze to napisala jemu len tak aby sa necitil mimo ..pls help me :?
alebo je to len baba, ktora sa rada prituli ku chalanovi, hlada trochu nehy, na tom nie je nic zle. Poznam par takych zenskych...
CarlesJoseph
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CarlesJoseph »

Cez pokec sa neradim zoznamovať. Večšina ludi tam len oje***!!!!!
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

BuffyAngel napísal:no a čo je na tom??... náhodou..ja som cez net spoznala svojho (teraz už bývalého) chalana..a nebolo to najhoršie....:D
Švíík napísal:paneboze ale nie take ze sa dotycnej spyta cez pokec ci s nim chce byt a nie 13-15 rocni ..ked uz starsi a najprv stretko az potom take otazky, take otazky ako pise tu sudruh sa davaju osobne a nie cez nejaky chat ... tak som to myslel :roll:
Bohdan12
Light Star
Light Star

sa

Príspevok od používateľa Bohdan12 »

cez pokec by som nic neriesil povedz jej to do oci da sa to alebo si hamblivka<
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

Chlapci ale čo robiť v takom pripade ked nejaku zavolate cez net von a ona nechce isť a pritom je to vaša kamoška...ja to už nechapem...proste mi už z toho hrabe..ja ju chcem dopstať von aby išla somnou proste sa stretnuť s ňou osobnme ale oan nechce nevim čo robiť da sa niečo robiť?
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

dekarbon napísal:Chlapci ale čo robiť v takom pripade ked nejaku zavolate cez net von a ona nechce isť a pritom je to vaša kamoška...ja to už nechapem...proste mi už z toho hrabe..ja ju chcem dopstať von aby išla somnou proste sa stretnuť s ňou osobnme ale oan nechce nevim čo robiť da sa niečo robiť?
Pýtal si sa jej prečo nechce ísť s tebou von ? :roll: Možno má na to seriózny dôvod..
Rafmartin
Amateur
Amateur

Re: Čo jej napisať?

Príspevok od používateľa Rafmartin »

Find-LCD napísal:Caute prosim poradte. Píšem si z jedným dievčaťom ktore sa mi páči poradte mi čo jej mam cez pokec napisať aby pochopila že ju chcem že chcem s ňov chodiť ale nechcem to spraviť na ostro chcem tak naznačiť. :?: :?: :?:
Spytaj sa, ci nepojde von. Ked s nou budes vonku, tak to dajako na nu vybalis. Nepis do mobilu-pacis sa mi, chces so mnou chodit?

Dostan ju von
Napísať odpoveď