najvyhodnejsi hosting?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
filko
Medium Expert
Medium Expert

najvyhodnejsi hosting?

Príspevok od používateľa filko »

zhanam najvyhodnejsi hosting a najlepsie na Slovensku.
bohuzial doposial som na slovensku nic nenasiel iba v cechach a to www.pipni.cz
Chcel by som nieco podobne ak je na Slovensku, cize program FREE, kde si zaplatim domenu SK (na pipni.cz je to tusim do 500Sk) a hosting mat zadarmo (pipni.cz - 500MB).
ppt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Minule som pozeral na nete, a nasiel som free hosting urceny pre studentov, ak si zaplatis domenu. Neviem teraz presne kolko miesta ponukali, ale skus popozerat. Teda ak si este studentom.
ajo55
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ajo55 »

Ja tiez hladam hosting ktory je free , poradte prosim daky, tiez naj slovensky alebo cesky. :oops: moc sa do toho nevyznam ....domena sa musi vzdy platit? (som s vytvaranim stranok zacal iba nedavno a do tohto sa dako nevyznam) pls poradte daky zadarmo, staci pomalsi ale nie zas ze mi bude fotky nacitavat 2minuty :D DIK
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Freeserver.sk
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

:? websupport.sk a ich CustomHosting a ak mas dobry projekt tak ty websupport da sponzorske :P
vladopt
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladopt »

nejaky free hosting aj free web proste aby vsetko bolo free ale kvalitne free proste aby to nanacitavalo 10minut!
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

vladopt napísal:nejaky free hosting aj free web proste aby vsetko bolo free ale kvalitne free proste aby to nanacitavalo 10minut!
tak to by si chcel asi troska moc :lol: asi najlepsie bude pre zaciatok ic.cz :?
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

podla mna je vyhodny wsite.biz za 3 mesiace zaplatite 100sk a mate neobmedzenu velkost FTP
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

Andr3w napísal:podla mna je vyhodny wsite.biz za 3 mesiace zaplatite 100sk a mate neobmedzenu velkost FTP
chlape sa zobud..poznam toho admina......neviem ako funguje tebe stranka wsite ale mne priserne pomaly..a je to prepachte reklamamy.......horsie sa uz ani neda vybrat....wsite hostije na banan.cz ..neviem cio je banan dobry......ale wsite urcite nie.........keby to bol poriadny amdin aspon y si poriadnu stranku urobil..a nie takuto.....je to template....proste ubohe :?
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

banan?banuje bez udania priciny a casto za somariny a posle ti subor ze "najdite si tam chybu :roll: " a nemaju ani (asi) vlastny server takze tvoja stranka bezi na tom istom ako ostatne stranky a pod. nieje to ziadny vynalez co oni predvazaju
Napísať odpoveď