dvd sa konecen usadilo a pozrite ako to ide
co si o tom myslite vy?
Niečo kostrbatéFrikso napísal:Vsetko ostane, co je okruhle. Tak, ako mozes pchat CD a DVD do jednej masinky a napalovat, tak ti spravia aj na blueray a aj dalsie disky az nepride nejaky ozajstry prevrat.
blue ray a hd-Dvd su velmi podobne formaty.a vyrabaju ich uplne odlsine firmy.bude to konkurecny boj a o tom co si tu napisal, ze bude daka mechanika, co bude citat aj blue ray aj hd-dvd nechcu tie konkurencne firmy ani len pocutFrikso napísal:Vsetko ostane, co je okruhle. Tak, ako mozes pchat CD a DVD do jednej masinky a napalovat, tak ti spravia aj na blueray a aj dalsie disky az nepride nejaky ozajstry prevrat.
Podobne to bolo pred par rokmi s formatmi DVD-R vs. DVD+Rmasino napísal:blue ray a hd-Dvd su velmi podobne formaty.a vyrabaju ich uplne odlsine firmy.bude to konkurecny boj a o tom co si tu napisal, ze bude daka mechanika, co bude citat aj blue ray aj hd-dvd nechcu tie konkurencne firmy ani len pocut
ani nehovor mam nove domace kinobrm napísal:Podobne to bolo pred par rokmi s formatmi DVD-R vs. DVD+RA ako to dopadlo? Verim, ze coskoro (snad do roka) uz bude aj napalovacka HD DVD + BLUE RAY + DVD+R + DVD-R + CDR
..niekde som uz aj nieco podobne cital, ze sa chysta, ale terazky to neviem najst. HP napr. uz vyhlasuje podporu obom formatom..
Staci, aby jedna spolocnost prisla s takouto napalovackou, ktoru si zacnu vsetci zakaznici hufne kupovat a ostatni sa budu musiet prisposobit.
waw.. ozivil si temu po roku a polHolubar napísal:Co sa tyka buducnosti (nasledujuce 3-4 roky), ma podla vas vyznam priplatit peniaze za blu-ray napalovacku?
No pockaj este tak pol roka, potom bude podla mna idealny casHolubar napísal:Co sa tyka buducnosti (nasledujuce 3-4 roky), ma podla vas vyznam priplatit peniaze za blu-ray napalovacku?
No to zalezi aj na tom, kedy chces potom kupovat dalsi notas, ak uz o taky rok, tak sa ti to neoplati, ak ho chces na 3-4 roky, tak mozno aj anoHolubar napísal:ide len o to, ze idem kupit NB s Blue Ray mechanikou a neviem, ci sa oplati priplatit si, aby ta mechanika aj napalovala. Ale asi nie.