Nejak mi to nejde k sebe...ale to je moj nazor . Nechcem si predstavit mojho starkeho jak ma na nohach g-unity,tricko XXXL, na hlave fullcap a vyrazi do Jednoty na nakup...no ako LOL
fuu a taka 60 rocna cajka vypasovana prdelka, papula natreta po nos naramceky koralky a iny vercajch, gatky zarezane dakde pri pupku.....ako keby som si mal vybrat tak radsej ju stretnem pred obedom
u nas mame take disko a tam sa furt chodi nadrbat asi tak 50rony typek a ptm tancuje jak dabel .cela diska ma z neho prdel.ale ina to je uplne super chlapik.este ked som tam chodil tak nam raz po diske na parkovisku spieval iron maiden a setci sme diskofilovali.to ste mali vidiet
....ah kde su tie stare disko casy
tak zalezi na tom...ako vyzera...ci ma este dobru postavu a ci v tom dobre vyzera alebo sa to ku nemu hodi.
no ja osobne si neviem taku 70 rocnu babku predstavit niekde s tangami a trickom nad pupok
ani dedka s vytahanymi nohavicami a piercingom v nose...
to bol len priklad...ale ked sa normalne oblecu........to mi nevadi.ani ked si kupuju nove mobily a prehravace,to je aspon fajn.............
podla toho co presne znamena "moderne" ak tym myslime ze sa obliekaju adekvatne ich veku ale moderne tak potom vsetko v poho , Ale ak na seba zobere 60 rocna zenska minisuknu tak je to podla mna prinajmensom chore or ak si 60 rocny chlap oblecie roztrhane nohavice ... proste treba rozlisovat modu teenagerov a modu pre ludi vyssieho veku ...
Pár rokov dozadu mi to vadilo. Čudoval som sa komu sa chce nejaká babka páčiť - kruto povedané, ale je to tak. Teraz mi to celkom jedno... došlo mi, že väčšina starších ludí to nerobí kvôli okoliu, ale pre vlastný vnútorný pocit... A keď to niekoho vnútorne uspokojuje, tak prečo bymi to malo vadiť...
Paci sa mi to ked sa aj strasi ludia obliekaju moderne. Je to podla mna uplne v pohode. Moderne nie extravagantne. Ale silne pochybujem ze niekto 50+ si da piercing, alebo ze pojde na diskoteku. Je to podla mna nevkusne.
v podstate mi je jedno ako sa ludia obliekaju, ale.. ked vidim 80 alebo 90 rocnu babku co ma kopu make-upu na sebe aby zakrila vrasky a je namalovana jak .... , a este poobliekana..., tak to uz fakt nemusim..
paci ale este nikoho v extremnom podani som este nestretol a mam taky dojem ze ani nestretnem...v poho takeho 50-nika v dzinsoch, v oranzovej mikine s kapucnov, melir, sluchatka v usiach ...pohodaaaaa
zavisi od toho, ci len uteka pred svojim vekom alebo je fakt taky dusevne mlady. ale neviem si predstavit babicku v odfarbenych vlasoch, mininsukni a v stekloch aj ked aj take su. na druhej strane preco chodit stale v tych istych veciach cele roky? ale to uz zavisi asi od vysky dochodku.