prihlasenie na hojko
prihlasenie na hojko
zmenil som si emailovu adresu v nastaveniach a nedalo sa mi sem prihlasit. pri pokuse o zaslanie hesla na adresu mi napisalo nieco v tom zmysle ze sa to neda lebo je ucet aktivny (pochopil som ze som akoze prihlaseny co som nebol). takze ani to neslo. nevie niekto v com to moze byt? bo rad by som fungoval pod starym nickom a starym (zmenenym) emailom.
To som cital ved inak by som sem nemohol prispievat. ale islo mi o to ze som mal predtym aktivny ucet teda som klikol na link a ucet mi normalne fungoval. po zmene emailu mi neprisiel na ziadnu (novu ani staru) adresu novy link na aktivaciu.hojko napísal:Keby si si cital co ti pise, tak by si zistil, ze na novy mail ti pride overovaci mail, ktory obsahuje linku. Ked kliknes na tu linku, tak budes mat ucet opat aktivny. Dal som ti poslat na ten cesky mail novy aktivacny email.
A este jedna vec na ktoru som zabudol ze moj stary nick je tutiPD.
// skor by som bol radsej keby sa mi tento ucet zrusi a keby bolo mozne poslat mi aktivacny link na moj stary nick TutiPD. vdaka
// Nauc sa citovat prispevky- http://hojko.com/viewtopic.php?t=32412 a svoje prispevky editovat- nepis k tej istej veci viacero prispevkov po sebe. Tomasito