P.S.: Ked si dam na nom Properities a potom Volumes ,,, tam dam Populate a vypise mi : ... Type : Dynamic , Status : Foreign ,
Capacity : 0MB , Unallocated space : 0MB , Reserved space : 0MB
Prosim pomozte
no v biose ho povol... teda nechaj nech hlada disky automaticky... ked nevies kde si ho zapojil tak vsetky... ak to nastavene mas a napriek tomu ti to nejde, skontroluj kable lebo ak si nezasunul alebo zle zasunul eletriku/datovy spravat sa to bude rovnako... no a posledna vec, na HDD mas obrazky jumperov... najdi si tvoj pripad, ak ja standalone na tom kabli, alebo ak mas k tomu disku pripojenu mechaniku, popripade iny disk, nastavenie jumpera sa meni...burnmail123 napísal:Caute , mam taky problem : dal som si do new PC ATA hardisk (MAxtor - diamond max 10 250GB ) zo stareho pc a este k nemu taky isty len SATA a 200 GB a ked pustim OS tak mi v MYcomputer ukaze len ten SATA. UZ som skusal vsetko mozne ale nepomaha , ak mate neake napady tak helfnite .
P.S.: Ked si dam na nom Properities a potom Volumes ,,, tam dam Populate a vypise mi : ... Type : Dynamic , Status : Foreign ,
Capacity : 0MB , Unallocated space : 0MB , Reserved space : 0MB
Prosim pomozte![]()
![]()