chladic v ntb
chladic v ntb
menil som zakl. dosku v ntb. notebook ma 2 chladice, jeden je spolocny pre grafiku, northbridge a 2 dalsie cipy.. na tom prvom spolocnom chladici nebola pouzita pasta, ale len tri gumene podlozky ("zuvacky").. co mi poradite, ponechat zuvacky,alebo ich strhnut a naniest pastu? zabudol som este dodat, ze kazda 'zuvacka' je inak preliacena, rozdiel v preliaceni je 0 az 0,5 milimetra 
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: chladic v ntb
Ak si si neni isty, ze ta pasta sa "rozleje" tak ako ma, resp. je ta teplovodiva paska co tam je prilis hruba, co by si nevykryl pastou, tak odporucam ponechat zuvacku, predsa len to nie je taky zly vodicvilko napísal:menil som zakl. dosku v ntb. notebook ma 2 chladice, jeden je spolocny pre grafiku, northbridge a 2 dalsie cipy.. na tom prvom spolocnom chladici nebola pouzita pasta, ale len tri gumene podlozky ("zuvacky").. co mi poradite, ponechat zuvacky,alebo ich strhnut a naniest pastu? zabudol som este dodat, ze kazda 'zuvacka' je inak preliacena, rozdiel v preliaceni je 0 az 0,5 milimetra
Re: chladic v ntb
na starej doske sa odpalil prave graf.cip, preto som sa pytal, ci by pasta nebola vhodnejsia.. a pchat pastu pod pasku asi tiez nie je bohvieco, vsak?misokgb napísal:Ak si si neni isty, ze ta pasta sa "rozleje" tak ako ma, resp. je ta teplovodiva paska co tam je prilis hruba, co by si nevykryl pastou, tak odporucam ponechat zuvacku, predsa len to nie je taky zly vodicSam so to mal v notasku, krom toho, ze ked si si na kryt NTB polozil salku s cajom, tak si ho mal o pol hodinku zovrety > to znaci o tom, ze teplo to predava/odovzdava dalej celkom schopne