// Upraveny nazov temy. Tomasito
Meskanie (menstruacia)
-
Pedrosino
Star
- Kontaktovať používateľa:
Meskanie (menstruacia)
achojte chcem sa spytat (bolo by dobre keby napisalo aj niake dievca) o kolko sa moze o meskat u dievcata menzes ((jahodove dni).Priatelke sa to zatial omeskalo o 2 dni a boji sa ze je vtom

-
m3thod-man
Star
-
erytrocyt
VIP
Re: meskanie
Bratu, hard-core je meškania 49 dníPedrosino napísal:achojte chcem sa spytat (bolo by dobre keby napisalo aj niake dievca) o kolko sa moze o meskat u dievcata menzes ((jahodove dni).Priatelke sa to zatial omeskalo o 2 dni a boji sa ze je vtom
Nič sa neboj, staré baby hovoria, že ak svojej dáš červené víno, menzes sa dostaví.
Ja som to do svojej lial, ale nič. Takže tak.
Ak do dvoch týždňov nepríde, mala by ísť k lekárovi.
Ja som so svojou bol, no povedal že nič sa nedeje a má počkať. Tak sme čakali mesiac a pol.
Poviem ti, v živote by som nepovedal, že tak sa budem tešiť na to kedy moja dostane krámy
Nemusi ist s rodicmi , moze ist kludne sama .. Horsia situation by nastala vtedy az by sa zistilo tehotenstvo , predp. ze by chcela potrat , no a v tom pripade by potrebovala podpis rodica .. ( jedina vynimka je znasilnenie takze tak )Pedrosino napísal:kedze ma iba 15 musela by tam ist s rodicom ci ako alebo tam moze ist sama alebo staci iba niaky formular neviem vazne
Mily Pedrosino!
Neboj sa......len vyckaj.Aj ja som mala take problemy...Mne meskala dokonca skoro dva tyzdne.Tiez som sa bala, ale kupili sme si tehotak, a aspon som bola kludnejsia...a nakoniec sa jahodky dostavili:) takze klidek, kupte si vinko (to aj ne radila kamoska, a napodiv som o dva dni dostala..Sice neviem ci kvoli tomu vinu, alebo priroda....) v kazdom priade sa budete citit aspon trosku lepsie....
Takze zelam vela, vela stastia:)
Neboj sa......len vyckaj.Aj ja som mala take problemy...Mne meskala dokonca skoro dva tyzdne.Tiez som sa bala, ale kupili sme si tehotak, a aspon som bola kludnejsia...a nakoniec sa jahodky dostavili:) takze klidek, kupte si vinko (to aj ne radila kamoska, a napodiv som o dva dni dostala..Sice neviem ci kvoli tomu vinu, alebo priroda....) v kazdom priade sa budete citit aspon trosku lepsie....
Takze zelam vela, vela stastia:)
-
m3thod-man
Star
-
[email protected]
Medium Expert
-
r4wMUnt34q
Star