pripojenie na wifi
pripojenie na wifi
caute. mal by som otazku: v skole mame wifi aj klasicke kablove zasuvky. aby sa do siete mohol clovek s notebookom pripojit, musi nastavit vsetko podla navodu ktory je zverejneny a stiahnut jeden subor. ide tu o to, ze subor stiahnem, vsetko je nastavene a ten subor spustim. po jeho spusteni by sa malo vsetko nakonfigurovat a ja len zadam meno a heslo ktore mam tiez. problem je vsak to, ze pri vytacani (pripajani) mi vypisuje chybu cislo 769: zadany ciel nie je dosiahnutelny. a teda sa nepripoji. ostatnym ludom vsetko funguje bez problemov, vraj nieco treba nastavit v registroch. neviete mi nahodou poradit co? dakujem
-
Smith
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no ja osobne by som to najskor skusil nastavit rucne-manualne. A to najprv sa wifinou pripojit na AP a potom nastavit PPPoE (kedze po tebe chce meno a heslo - WinXP to podporuje pri vsetkych wifi PCMCIA kartach pokial viem). Az potom by som skusal vselijake priblble skripty.
edit: k tej tvojej chybe ze Ziadny ciel nie je dosiahnutelny. Teraz uplne teoreticky, s tym skusenosti nemam. Pokial sa nepripojis na AP asi tazko zadas prihlasovacie udaje, preto pise ze ciel nedosiahnutelny
edit: k tej tvojej chybe ze Ziadny ciel nie je dosiahnutelny. Teraz uplne teoreticky, s tym skusenosti nemam. Pokial sa nepripojis na AP asi tazko zadas prihlasovacie udaje, preto pise ze ciel nedosiahnutelny