Moje problemy...
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
....jedine co odporucis je gainer,ale ked nezaberie, je na vine genetika...no ty si mi odbornik, plujem na teba. chlapci, ako uz napisal niekde Schweek, biletarmi sa nestanete za mesiac ani za dva...to chce proste makat a zratLibra_PC napísal:posilnovanie nie je otazkou tyzdna..vacsinou na to treba roky denno-dennej driny, aby si ako-tak vyzeral..
z toho, co pises usudzujem, ze chyba je asi v genetike, osobne by som ti odporucil ten gajner, ked nepomoze ani to, jednoducho kasli na to, a zmier sa s tym...inak ti poradit uz neviem
-
Te-wei
Medium Professional
Pááána beka zasa nepreháňaj. Veď pokiaľ človek cvičí správne a prispôsobí si aj stravu tak je prvé výsledký možné vidieť už po pár mesiacocha a určite nie denno-denné cvičenie. myslím, že každy kto cvičil v posilovní aspoň nejaký čas pozná veľmi dobre heslo, že Menej je niekedy viacLibra_PC napísal:posilnovanie nie je otazkou tyzdna..vacsinou na to treba roky denno-dennej driny, aby si ako-tak vyzeral..
osobne by som krupici odporúral makať na drepoch a ak dáš do nich všetko tak porastiež, resp. zmohutnieš. Drepy sú základom, pri nich rastie všetko. A cvičiť tak 3-4x týždenne 3 cviky na veľké partie (nohy,hrudník, chrbát) a dva na malé (ruky) a tak 6-12 opakovaní. viac je úplne zbytočné. A ono časom aj sám uvidíš, načo tvoje telo reaguje dobre a na čo nie.
-
bocian
Light Professional
Re: Moje problemy...
smrtka ty si maly zasran a neraz som ta videl na tvojich slavnych videach tak nevymyslaj ze mas 190Smrtka napísal:2. kde je problem to nehra rolu...(ja mam 195)
3. staci viac jest..v tom tiez neje problem
4.nechaj si narast vlasy.....
a co sa tyka tejto temy : hmm to ze si nizky to podla mna nevadi lebo su aj nizke holky takze to by som neriesil,no a spicate usi ? to tiez neries ved si len povedz kazdy sme iny
-
jAssin
Light Expert
1.Pouzvaj nieco na tvar.Nejaku vodu.Je toho na trhu dost!JumperAL napísal:Mam dost velke problemy a najskor potrebujem vyriesit tie, aby som sa mohol pustit do nejako vztahu.
Takze:
1.Mam mastny ksicht(cerveny, opuchnuty- no proste chapeme)
2.Som nizky
3.Som chudy, neobjemny
4.Mam spicate usi
5.Ked som sam s babou, jednoducho nemam co povedat
Myslite, ze mam este nejaku sancu alebo je to rovno na plastiku?
2.To neny az take zle.Bud sa to vyriesy vekom alebo pouzivaj oblecenie ktore ta opticky vytiahne.A inyk nemusis byt nejaky 190 velky obor aby si mal vztah!
3.Objem sa da lahko ziskat.Teraz je dost oblubena posilka.Alebo trosku sportu,ale skor posilka!!Ked budes chodit tam,bude to sice trvat dlhsie,ale ked vydrzis bude to stat za to!! Mne to pomohlo!!
4.Usi??To bude vecsy problem.Ked tak hola hlava,alebo siltovka,nejak to inak pritahuje oci.A ked je to fakt zle,plastika neny az taka draha,a hlavne na usi nie!!
5.A ked bude posilka, a nejak forma.Tak sa ti urcite zlepsy aj komunikacia,myslim hlavne sebavedomie.A kde je sebavedomie,tam niesu hranice!
-
Harlequin
Expert
tak ja mam skor len tem problem č5
a to s posilkou co ja viem, moc casi nieje ale niesom vychudnuty, mam sportovu postavu. tak neviem neviem 
Kód: Vybrať všetko
5.Ked som sam s babou, jednoducho nemam co povedat ja ti mozem poradit iba k 2 veciam..
ze si nizky-ja som antonymum od teba a nieje to bohvie co ako spominal uplink ale zas si do mna kazdy nevyskoci...mam 90 kg
takze som riadny bucogan
ale zato 198cm
a to ze nemas co povedat-tak si to napriklad trenuj...do vankusa rozpravaj nieco aj ked ti nebude odpovedat nevadi,ale naucis sa aspon nieco...skusaj mu rozpravat daco a ak sa bude usmievat to znamena ze je dobre
ze si nizky-ja som antonymum od teba a nieje to bohvie co ako spominal uplink ale zas si do mna kazdy nevyskoci...mam 90 kg
a to ze nemas co povedat-tak si to napriklad trenuj...do vankusa rozpravaj nieco aj ked ti nebude odpovedat nevadi,ale naucis sa aspon nieco...skusaj mu rozpravat daco a ak sa bude usmievat to znamena ze je dobre
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
no prispejem sem aj ja, ja mam napriklad 12 rokov a mam da sa povedat "nadmerne rozmery" vazim 70 kg a mam vysku 173cm ...
1. Umi si nomralne ksicht z mydlom
2. Si nizky ? vobec to nevadi
3. Chudy ? ked byvas v meste tak to mas smolu, si tam ako v klietke ja byvam na dedine a makam, furt sa nieco najde na nosenie a bla bla... nemusim chodit do posilovky...
4. Usi, panaboha ries radsej to aby si mal co papat
5. nevies co povedat babe ?
to uz je len virtualny problem, urcite vies co povedat
len musis najst spravnu babu, (hlavne mudru
) mozno je to vekom
, este niesi pripraveny na samice 
1. Umi si nomralne ksicht z mydlom
2. Si nizky ? vobec to nevadi
3. Chudy ? ked byvas v meste tak to mas smolu, si tam ako v klietke ja byvam na dedine a makam, furt sa nieco najde na nosenie a bla bla... nemusim chodit do posilovky...
4. Usi, panaboha ries radsej to aby si mal co papat
5. nevies co povedat babe ?
-
ezechiel88
Star
1. Okamzite sa zdvihni od compu a chod za koznym lekarom
2. NO PROBLEMO ja som tez neni zaden obor a ne kazdy je a aj tak ma babenky
3. Ja tez a neni to skoro zadni problem ak nevazis 35 kg
ale aj tak zacni cvicit skus nejaky sport co ta bude bavit a venuj sa mu alebo skus ist k doktorovy.
4. Ak nevyzeras ako Spok zo Star Traku tak to neni problem.
5. Toto pride vekom, ale ak fakt chces neco povedat tak si najprv skus trocha verit, snaz sa byt vtipny ale ne az moc a necum na holku ako nadrzana gorila
2. NO PROBLEMO ja som tez neni zaden obor a ne kazdy je a aj tak ma babenky
3. Ja tez a neni to skoro zadni problem ak nevazis 35 kg
4. Ak nevyzeras ako Spok zo Star Traku tak to neni problem.
5. Toto pride vekom, ale ak fakt chces neco povedat tak si najprv skus trocha verit, snaz sa byt vtipny ale ne az moc a necum na holku ako nadrzana gorila
-
maryinka
Light Expert
1.skoc ku koznejJumperAL napísal:Mam dost velke problemy a najskor potrebujem vyriesit tie, aby som sa mohol pustit do nejako vztahu.
Takze:
1.Mam mastny ksicht(cerveny, opuchnuty- no proste chapeme)
2.Som nizky
3.Som chudy, neobjemny
4.Mam spicate usi
5.Ked som sam s babou, jednoducho nemam co povedat
Myslite, ze mam este nejaku sancu alebo je to rovno na plastiku?
2.je vela nizkych dievcat
3.vela dievcat ide po chudych..
4.ja si usi nevsimam..
5.ked si s babou,skus sa odviazat..to je normalne,ze nemas co povedat..ono sa to spravi..mozno vekom,mozno skusenostami..
PS:ak mas 30 000 na plastiku,tak si ju daj,ale ja by som neriskovala,ze by ma totalne zmenili..uz by som to nebola ja..takze taaaak
-
okonenipica
Zablokovaný
1. kozna
2. nizke baby patria medzi najkrajsie a najlepsie v posteli
a aspon sa nemusis ohybat ako my vysoky
3. to neni problem
4. kravina
5. mozno si len nenasiel babu s ktorou si naozaj mas co povedat, alebo si mozno este nestretol babu ktora je ukecana a vie viest diskusiu... a ostatny tusim uz povedali vse..
2. nizke baby patria medzi najkrajsie a najlepsie v posteli
3. to neni problem
4. kravina
5. mozno si len nenasiel babu s ktorou si naozaj mas co povedat, alebo si mozno este nestretol babu ktora je ukecana a vie viest diskusiu... a ostatny tusim uz povedali vse..
-
r4wMUnt34q
Star
-
r4wMUnt34q
Star
1. jasne kozna
aspon nebudes jeden v skole
2. tak mas sancu u japoniek
ja by som asi tazko nieco s japonkou mal (195) ... skoda
lebo japonky su krasne....
3. chudy? aj ja som
to neni problem
4. lol legolas?
ale ne. nechaj si narast vlasy
nemusia byt dlhe ale aspon do polovice usi ak ta to tak trapi... nad toto by si sa mohol preniest
5. tak to je normalny problem pokial neviete najst spolocnu rec. niekto je prirodzene vyrecny a niekto to musi trenovat
2. tak mas sancu u japoniek
3. chudy? aj ja som
4. lol legolas?
5. tak to je normalny problem pokial neviete najst spolocnu rec. niekto je prirodzene vyrecny a niekto to musi trenovat
ahoj ja som baba a mam tieto problemy:
1, mam krive nohy
2, mam špicate usi tiez a je to strašne
3,som nizka
4,mam dost velky nos
5,nemam kozy
Staci??
1, mam krive nohy
2, mam špicate usi tiez a je to strašne
3,som nizka
4,mam dost velky nos