Aký typ ženy sa vám najviac páči?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Aký typ ženy sa Vám páči??

Blondína
172
24%
Brunetka
233
33%
Červenovláska
85
12%
Čiernovláska
177
25%
Iná
48
7%

Celkom hlasov: 715

Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Mne sa najviac páčia také s tmavými vlasmi, čierne alebo hnedé, môžu mať aj trošku prifarbené svetlou. :)
A postava by nemala byť moc chudá, radšej nejaká "väčšia" ale musí byť nízka, nemám rád, keď je
nejaká slečna vyššia než ja. :D
Dr. Pepper
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dr. Pepper »

ja ostanem o klasiky - Bridgett Bardot :smt007
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

aLi3n_aTtacK napísal:Mne sa pacia Blondinky, ale musia byt peknucke a zlate, a najlepsie ked maju ruzovu mikinu alebo tak, holkam sa ruzova hodi, a hlavne blondinam... :smt007
Presne,suhlasim s tebou.A este jedna vec.Moje dievca je pekna,modrooka,vysoka blondinka,nie namyslena ako teraz je vacsina zien,dobre sa uci a este aj nosi ruzovu mikinu s ultra kratkymi kratasmy... A este sa milujeme najviac na svete. :smt057
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

babeny podla farby vlasov fakt neriesim....
a styl obliekania? hip hop / metalovy ma vobec neberie, skor zensky a potom elegantny.
Matlak
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matlak »

Mne sa najviac pacia ciernovlasky,ale ne odfarbene a styl obliekania,len nech to dobre vyzera
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

krvavo cervene su moje najoblubenejsie, takym tazko odolam :)) (teda pokial to nie je fakt opacha samozrejme...)
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Mne viac-menej nezalezi na farbe vlasov.. Musi ma zaujat jej tvár a aby mam zaujala, tak sa na mna musi podobat.. Neviem preco, ale vacsinou mi to tak vychadza.. Dalej by mohla mat velke gulate ocka ako ja, velke pery ako ja, pehy nie su prekazkou.. Sice ciernovlasky maju u mna +, lebo aj aj som ciernovlasy, ale hlavne o tvár mi ide.. Dalej by mala byt inteligentna ako ja a emocne inteligentna a zrela ako ja.. Tak to by bolo uplne super.. Ale takych je 1 k 100000000000000000000000000000000, takze.. Mozem hladat ihlu v 10000000 kopach sena :? :D
dusho
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Re: Aký typ ženy sa vám najviac páči?

Príspevok od používateľa dusho »

Mne sa nepacia ciste blondiny a ani chude baby. Sam nie som nejaky siroky, ale proste sa mi pacia sirsie baby. A este jedna vec : NENAVIDIM baby s kratkymi vlasmi. bleeeeeee :aasmile19: :never: :never: :nono: :nono: :new02: Neviem ako moze taka baba vyjst na svetlo sveta fuuuj, je to - :aasmile19:
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

dusho napísal:Mne sa nepacia ciste blondiny a ani chude baby. Sam nie som nejaky siroky, ale proste sa mi pacia sirsie baby. A este jedna vec : NENAVIDIM baby s kratkymi vlasmi. bleeeeeee :aasmile19: :never: :never: :nono: :nono: :new02: Neviem ako moze taka baba vyjst na svetlo sveta fuuuj, je to - :aasmile19:
Asi tak nejako,keď chalan má dlhé vlasy..Ale taká téma už tu je...
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

brunetka ale viac ciernovlasa tie su nadherne :twisted:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

dusho napísal:Mne sa nepacia ciste blondiny a ani chude baby. Sam nie som nejaky siroky, ale proste sa mi pacia sirsie baby. A este jedna vec : NENAVIDIM baby s kratkymi vlasmi. bleeeeeee :aasmile19: :never: :never: :nono: :nono: :new02: Neviem ako moze taka baba vyjst na svetlo sveta fuuuj, je to - :aasmile19:
Si pako, ja poznám holky aj s krátkymi vlasmi a majú pekné účesy a aj sexy a častokrát zaujímavejšie a krajšie ako holka čo má proste "len" dlhé vlasy.
A nezaráža ma to že sa ti nepáčia ale tie "pazvuky" bleee a slová ako nechutné. neviem čo je na krátkých vlasoch nechutné?
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

no asi blond ale viacmenej mi to je jedno aku ma farbu vlasov zase nije niaky extrem
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

kucerava, s ciernymi alebo hnedymi ocami,dlhe mihalnice.taky latino typ s hnedou pokozkou.
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

cim tmavsie vlasy, tym lepsie...a nemam rad take to hip-hopove oblecenie, ked polovicu gati taha po zemi...
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

jednoznacne VAMP.to ma vie dostat.cierna,temna...v ziadnom pripade nie babika a ani anorekticku nemusim.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

no nemozem povedat ze by som mal nejaky vyslovene "moj" typ, z kazdeho"druhu" poznam kocky :) ale takou ceresnickou na torte je cervenovlaska s jemnymi pehami, aj ked poznam cervenovlasky ktore to farbou vlasov a pehami posrali :lol:
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

a nieje bruneta a ciernovlasa to iste? :?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

safan napísal:jednoznacne VAMP.to ma vie dostat.cierna,temna...v ziadnom pripade nie babika a ani anorekticku nemusim.
jj aj mna take rajcuju.. lenze take maju vecssinou vytrete v hlavach.. si rezu zily a ktovieake pakoviny...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

safan napísal:jednoznacne VAMP.to ma vie dostat.cierna,temna...v ziadnom pripade nie babika a ani anorekticku nemusim.
VAMP? Skus tento styl priblizit aj menej inteligentym, ako som napriklad ja... Niekto tu pise, ze si rezu zily a tak co je na tom pravdy?
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

2neo napísal:kucerava, s ciernymi alebo hnedymi ocami,dlhe mihalnice.taky latino typ s hnedou pokozkou.
si moj clovek :wink:

aj ked ja sa nebranim ani niektorym risavkam :shock: alebo blonckam ale ciernovlaky su prve v rebricku a bloncky posledne :wink:
Napísať odpoveď