ked trocha asi strelena tema ale budis.......viete o tom nieco?? to je ten zvuk ktory ked pustia tak sa poseriete,ze je to vraj na urcitej frekvencii a robia to v base. Na discovery to ukazovali v boricoch mytov ale nevyslo im to tam tak neviem........bola by celkom sranda keby to fungovalo na neakej presnej frekvencii ... pustis do rozhlasu a pol mesta sa po.....
qwerty-xyz napísal:ked trocha asi strelena tema ale budis.......viete o tom nieco?? to je ten zvuk ktory ked pustia tak sa poseriete,ze je to vraj na urcitej frekvencii a robia to v base. Na discovery to ukazovali v boricoch mytov ale nevyslo im to tam tak neviem........bola by celkom sranda keby to fungovalo na neakej presnej frekvencii ... pustis do rozhlasu a pol mesta sa po.....
Prvy krat o tom pocujem, ale znie to zaujimavo:D. Nemas o tom blizsie informacie popr. kde to stiahnut? pustim to nahodine
nic take nie je zvast ide oto ze na frekvenciu reaguju tvoje usi nie traviaca sustava, koniec koncov naco by tu pustali v base aby to potom po nich upratovali, uplne je to blbost podla mna
Robbie42 napísal:Presne to ma napadlo keď som otváral tento topic A okrem toho sa nedá ani kaliť cez ústa a pravdepodobne ani zapáliť prd
prd sa da zapalit, videl som to na vlastne oci, akuze kamarat si pritom aj opalil priritne chlpy takze to potom aj smrdelo ako keby sme svinu opalovali
podla mna by to teoreticky bolo mozne ze to pustis a sa cele telo tak trocha roztrasie, rozmixuje sa v tebe sracka a neudrzis ju . ale nepustajte to na hodine ani nijak tak, lebo sa poseriete aj vy a este aj pogrcate z toho smradu
.. niekde som o tom cital ... vraj to mala vyvynut americka armada ... ma to byt nieco ako hlboke basy pri velmi vysokej frekvencii ... roztrase ti to creva a uz to ide .... ale neda sa to kvalitne napodobnit, pretoze to reproduktor ktory dokaze basovat na velice vysokej frekvencii len tak nezozeniete ...
audiotrack napísal:cítiš otrasy, ale sr** sa ti nechce
.... tak si tie otrasy predstav teraz v nejakej vysokej frekvencii ....
.... ja si myslim ze by to mozno islo .... akurat na kazdeho by fungovala ina frekvencia a ta by sa musela prisposobovat aj prostrediu a pod. ...
takze blbost to nieje!!! pustil som to, ale neposral som sa, ale ked som pridal hlas tak som to tak jemne citil v bruchu. pustit to na takych reprakoch 2000W tak sa fakt dakto posere
nordkapp_pb napísal:.. niekde som o tom cital ... vraj to mala vyvynut americka armada ... ma to byt nieco ako hlboke basy pri velmi vysokej frekvencii ... roztrase ti to creva a uz to ide .... ale neda sa to kvalitne napodobnit, pretoze to reproduktor ktory dokaze basovat na velice vysokej frekvencii len tak nezozeniete ...
Hlboké basy nemôžeš pustiť pri veľmi vysokej frekvencii, to sa nedá. Potom to už nebudú basy, ale výšky.