Viza z ukrajiny na slovensko
Viza z ukrajiny na slovensko
caute niekto, neviete ako je mozne pozvat obcana ukrajinskej narodnosti na uzemie slovenskej republiky? je to moja holka, ma 19 rokov, nema tu ziadnu rodinu, chce sa zdrzat 2 tyzdne... snazil som sa to najst na strankach ministerstva zahr. veci a ambasadach, no bez uspechu..
pls poradte...
wdaka...
pls poradte...
wdaka...
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Myslim, ze by to malo fungovat na 2 moznosti:
1. zavolal by si ju cisto, ako navstevu, uz som to robil pre kamaratov z Bosny napriklad a fungovalo to
2. urobil by si jej pracovne vizum (asi som sa zle vyjadril, Slovaci opravte ma), s tymto vizom by si ju akoby pozyval na obchodne stretnutie, rokovanie. Jasne, ze sa to nemusi stat, ale aj takto sa to da. Tiez odskusane a "funkcne".
No najlepsie si je zavolat na ministerstvo a popytat sa na dalsie moznosti.
Vela stastia.
1. zavolal by si ju cisto, ako navstevu, uz som to robil pre kamaratov z Bosny napriklad a fungovalo to
2. urobil by si jej pracovne vizum (asi som sa zle vyjadril, Slovaci opravte ma), s tymto vizom by si ju akoby pozyval na obchodne stretnutie, rokovanie. Jasne, ze sa to nemusi stat, ale aj takto sa to da. Tiez odskusane a "funkcne".
No najlepsie si je zavolat na ministerstvo a popytat sa na dalsie moznosti.
Vela stastia.
-
Lord ANAKIN
Professional
Re: Viza z ukrajiny na slovensko
nieco podobne by ma zaujimalo ako to aktualne vyzera ... nenasiel som nic nejako co by mi extremne pomohlo ... ma niekto nejake skusenosti ?
dakujem
dakujem
Normálne na návštevu 2 týždne nič sa nestane inak hned keď som to čítal napadlo ma www.online-dating-ukraine.com 
-
Lord ANAKIN
Professional
heh dva tyzdne by stacili s prehladom ... ale to co povie na hraniciach ze ide na dovolenku a koniec ? ... som cital ze treba nejake papiere vybavit na ministerstve a este aj kolok 33 eur zaplatit ... horsie na tom celom je to ze clovek co vola niekoho z cudziny kde treba taketo nieco vybavovat tak prebera za neho zodpovednost co je dost na nic ...
inak s tou strankou si to zabil ...
inak s tou strankou si to zabil ...
mnau dobra cica..kde sa tam da dobit kredit ked chcem pozriet video
no takze..udeluju sa schengenske viza pre celu EU, tu mas dve moznosti, bud pojdu na ambasadu a vybavia si viza alebo ty posles oficialne pozvanky, to sa robi na cudzineckej policii, stoji to 33e na osobu. zevraj tym padom tie viza lahsie dostanu. tam budes musiet vyplnit rozne vecicky, musis mat kopie pasov, ich trvalu adresu napisanu v latinke, budes vyplnovat nejake vecicky, napr kde budu ubytovany, kto za nich ma zodpovednost a pod. clovek, ktory ma za nich zodpovednost musi este vypisom z uctu vydokladovat dostatok penazi v pripade pruseru, kamos musel vydokladovat pre 4 osoby 2200e na tyzden. pre uplnost bude nalepsie zavolat fizlom, oni ta uz oboznamia co a ako. niektore veci, co som napisal nemusia byt ok, lebo ze oni povedia raz tak a raz tak..Lord ANAKIN napísal:nieco podobne by ma zaujimalo ako to aktualne vyzera ... nenasiel som nic nejako co by mi extremne pomohlo ... ma niekto nejake skusenosti ?
dakujem