nenacita mi novu ram

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
zifo
Amateur
Amateur

nenacita mi novu ram

Príspevok od používateľa zifo »

Ahoj,
kedze som si precital uz niekolko tem v tomto fore a nenasiel som riesenie tak vas chcem poprosit o pomoc- totiz kupil som k mojej 256mb 200(400mhz) PQI ddram ramke novu tiez 256mb ddram 400mhz kingston. Hacik je ale aj v tom ze najprv som ich spojazdnil -aj ked s problemami- a nacitalo mi 512mb lenze som sa rozhodol aj preinstalovat windows a tu sa vyskytol problem ze mi uz nacitava len tu staru-hoci mi everest najde aj tu novu POMOZTE PLS.Mam sempron 2400+box,doska gigabyte ga7vt600p-rz,nvidia geforce fx5200 128mb,256mb ddram 200(400mhz) pqi,40gb hdd, WIN XP Prof.----prehodit v slotoch som uz skusal vsetkymi
sposobmi a nic,memtest mi tiez nenahlasil ziadne chyby. POMOZTE pls
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

chalan poviem ti takto tie dve znacky sa asi moc radi nemaju ja mam kingston 256 mb a pqi 512mb ramku idu v pohode az na to ze bios obcas zahlasy divne hlasky ale je tam volba resume tak dam resume a ide ako ma ale obcas to biosu troska je*** skus v shope zmenit ramku za inu znacku :)
zifo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa zifo »

INDIGOcorp. napísal:chalan poviem ti takto tie dve znacky sa asi moc radi nemaju ja mam kingston 256 mb a pqi 512mb ramku idu v pohode az na to ze bios obcas zahlasy divne hlasky ale je tam volba resume tak dam resume a ide ako ma ale obcas to biosu troska je*** skus v shope zmenit ramku za inu znacku :)
tak asi budem musiet fakt menit znacku lebo zatial som k nijakemu inemu rieseniu nedospel-a pisal som na kazde forum co poznam :?
Napísať odpoveď