filmy+mozilla stream pozeranie

Informácie o software, ankety...
cheopko
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

filmy+mozilla stream pozeranie

Príspevok od používateľa cheopko »

Neviem ako sa mi to stalo alebo co som urobil ale ked pozeram divixi cez bsplayer skusil som aj none verzie hlas osob mam potlaceny a efekty zvyraznene skusal som aj kodeky stale to iste no ale na win media player to ide pekne ako ma. A este jedna pod otazocka, nerozumiem preco ked idem cez mozillu a chcem si pustit nejaky archiv sprav s joj,markiza mi napise ze nemam modul ani nic nenajde a rucna instalacia je k nicomu lebo vsetko mam stiahnute stale chce stahovat a neviem co. A zase cez exploder to ide ako ma. Mam win wx media center , tak neviem ci to vsetko nema nejaky suvis. Bsplayer a mozill a prehravanie, mate nejake skusenosti s tym?? dik
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

K BSPlayeru.. skús sa pohrať s nastaveniami zvuku.. pomeniť tam v jednej karte konfiguráciu reproduktorov.. na 2, 2+1, 4, 5+1......

K mozille.. aj mňa presne toto trápi od predvčera, ale ešte som sa k tomu nedostal. :) Chcel som nainštalovať plugin: https://addons.mozilla.org/firefox/plugins/ Ale tam mi akurát ponúka stiahnuť komplet WMP10.. :oops:
Napísať odpoveď