drakeman napísal:
Cim viac veci instalujes do win, tak tym je to pre neho horsie. Dlho ti nevydrzi. Aspon nie mne. U mna musi ist kazy mesiac novy a aj to z imagu
ja by som skor povedal, ze si lamerko. ja instalujem kazdu chvilu nieco a neformatoval som uz 2 roky
drakeman napísal:
Cim viac veci instalujes do win, tak tym je to pre neho horsie. Dlho ti nevydrzi. Aspon nie mne. U mna musi ist kazy mesiac novy a aj to z imagu
no ja neviem taketo veci citam ze ma problemy vela ludi s windozom a ja som este nikdy nemusel nic preinstalovavat pokial som uz sam nechcel to dat na cisto alebo novsiu vertiu OS ...zvlastne
masterrr napísal:
no ja neviem taketo veci citam ze ma problemy vela ludi s windozom a ja som este nikdy nemusel nic preinstalovavat pokial som uz sam nechcel to dat na cisto alebo novsiu vertiu OS ...zvlastne
toudy napísal:Skusali ste niekto pouzit taky prehravac ako je Koala film player 1.9. Je to polsky soft. Netreba ho instalovat ani nastavovat. Staci ho len rozbalit a spustit. Je velmi jednoduchy, malo zabera, je prehladny a super klavesove skratky. Ti, ktori radi skusate nieco nove, tak urcite to skuste. Hodim to do prilohy. Piste svoje pocity z tohto maleho softu. Som velmi zvedavy.
Mas pravdu, je velmi jednoduchy - podla mna az priliz. Su tam nejake zaujimave funkcie ale inak to nie je nic moc
No ja ho mam prave kvoli tomu, ze je az priliz jednoduchy. Nemozem povedat, ze je lepsi ako tie tuna spomynane(ani som ich nevidel). BS som videl naposledy asi 2 roky dozadu. Pouzival som aj MicroDVD, ale vkuse volaco nastavovat ma prestalo bavit. Vsetci s ktorymi som siel pozerat nejaky film mali akurat velke nervy, ze sa furt hrabem v nejakych nastavovackach.
-N A C O S I K O M P L I K O V A T Z I V OT ?-