Titan Quest
-
Waso
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Titan Quest
Aky mate lvl ako sa vam paci tato hra mozete sa tu dohodnut na hre online a taK
Ja som mal zatial len lvl 5 huntra som zahral len den ale oddrbal som nekde CD tak prave som zacal z netu stahovat

slusna hra pre milovnikov diabla.. Nj diablo v lepsej grafike ,da sa povedat ,ovsem su tu aj ine podstatne vylepsenia (napr. sklbenie dvoch povolani je minimalne zaujimave) nedavno som ju vymazal ale save som myslim ze zalohoval..Mal som bojovnik/defender (sa mi zdA) a lvl okolo 30 a nejake drobne(bohuzial po chvily nastupil urcity stereotyp..).. Ale LOD je proste lepsi to je pan vo svojom style..Ale tato hra je tiez vyborna o tom zadna (konkretne sa mi lubi zasadenie deja ,s kopu pravdivych starodavnych udalosti
)
No ja neviem... ja mam originalku takze problem s padanim nemam a presiel som ju niekolkokrat.... U mna 8/10
Inak.... keby ste chceli vyskusat vsetky moznosti hry, tak:
alebo super veci su aj na :
Inak.... keby ste chceli vyskusat vsetky moznosti hry, tak:
Kód: Vybrať všetko
http://www.systemreferencedocuments.org/tqmm/Kód: Vybrať všetko
http://titanquestvault.ign.com/zozaciatku ma sralo padanie hry ale po troch dnoch som sa dopocul ze su patche tak som si stiahol ten najvyssi a hopla uz to nepada inac fakt super hra mozem vytknut len to ze sa mi moc nelubi dej hry ale hravam to furt akurat mam 45 lvl hram na epickej obtiaznosti a som v oriente bavi ma to ale chcel by som sa opitat niekoho co ma vyssi lvl ako 50 ci existuju lepsie veci ako su fialovej farby ??
Ked hram sam hra ide v pohode,ale ked sa chcem pripojit na akykolvek server tak po chvili nacitavania mi spadne spojenie,viete poradit pls?Diky.
Prvy problem vyrieseny,ale mam dalsi:
Po nainstalovani a spusteni IT hra chce patch 1.30,ale pri 5/43 mi vypise chybu: The Titan Quest Updater has encountered an error.
Prvy problem vyrieseny,ale mam dalsi:
Po nainstalovani a spusteni IT hra chce patch 1.30,ale pri 5/43 mi vypise chybu: The Titan Quest Updater has encountered an error.
-
pegasusss
Light Professional
cawte ,, ak to niekto hrava a ma artefakty na predaj alebo ich nepotrebuje tak prosim , napiste mi ,, a mozme cez hamachi si zahrat a dohodnut sa na vymene
thx
//autoeditácia príspevku ( 18 Aug 2008, 16:52 )
Zdravim este prosim ak niekto ma huntersku ciapku a chranice na ruky na vymenu, plz ozvite sa thx
//autoeditácia príspevku ( 18 Aug 2008, 16:52 )
Zdravim este prosim ak niekto ma huntersku ciapku a chranice na ruky na vymenu, plz ozvite sa thx
-
Royalflush
Guru wannabe