Ako sa naucit ovladat uder?
-
ForEverHiDe
Zablokovaný
Ako sa naucit ovladat uder?
Mam na vas otazku: ako sa mam naucit ovladat silu svojho uderu?
Je to totiz tym,ze mam vysoko nadpriemerne silny uder, ktory neviem ovladat,od posledneho incidentu sa uz bojim udriet,pretoze uder neviem ovladat a zvycajne do toho dam vsetku silu.
Je to totiz tym,ze mam vysoko nadpriemerne silny uder, ktory neviem ovladat,od posledneho incidentu sa uz bojim udriet,pretoze uder neviem ovladat a zvycajne do toho dam vsetku silu.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
No, ono to funguje asi tak, že keď sa zahánaš, musíš mať ruku uvoľnenú a tesne pred dopadom ju musíš spevniť, napnúť (hlavne predlaktie s päsťou), vtedy sa dostavia najväčšie deštruktívne účinky.
Ty keby si ju skúsil spevniť o niečo skôr, tým pádom by stratila viacej kinetickej energie, čo by mohlo mať za následok menej sily v údere (mohlo).
Ty keby si ju skúsil spevniť o niečo skôr, tým pádom by stratila viacej kinetickej energie, čo by mohlo mať za následok menej sily v údere (mohlo).
-
ForEverHiDe
Zablokovaný
ako ovladat uder? - najprv sa musis naucit ovladat svoje telo a spoznat ho.. spoznat svoju silu - ked nad tym porozmyslas a skusis par uderov len tak do vzduchu alebo do vreca s tym,ze si povies ze nechces nikoho zabit tak to nebudu take udery ako obvykle asi rozdavas.. vsetko je to v hlave - nie v ruke
lenže ide o to, akému útočníkovi , ked Ťa niekto napadne s nožom, nebodaj so zbraňou , vtedy je to jasné , ale keď Ťa napadne nejaká ožratá úbohá troska , a ty ho neštastnou náhodou zabiješ , pôjdeš zaňho sedieť a celý život platiť ! Hm? To sa ti oplatí ? Na to chlap myslel , ze musí dávať pozorkupo napísal:aku basu? ked ma niekto napadne tak nech znasa aj nasledky (aj celozivotne...) este to by chybalo aby som sa bal sa branit ze utocnikovi nebodaj ublizim
Re: Ako sa naucit ovladat uder?
A ty si co za borca? My to pripomina : "som Superman a neviem ovladat svoju super silu".Ked nieco nevies tak to nerob. A pri akej situacii si to zistil? Si kamosa len tak zo srandy buchol do face a bolo to prilis silne alebo co?ForEverHiDe napísal:Je to totiz tym,ze mam vysoko nadpriemerne silny uder
Najsilnejsi uder je ked mieris za ciel a ked ho chces kontrolovat len svihni rukou, ale to ti prd pomoze.
-
Začiatok Konca
Professional
Skus ho udriet niekam,kde to mozes napalit celou silou a bude citit len bolest a v podstate sa mu nic nestane(pleco)..Ale zas ak je to az take silne ako hovoriis...Nauc sa ovladat...ked udries celou silou tak musiis mat pekne nervy(nervak)Skus veci brat trochu s nadhladom a skor si to premysli kym nieco spravis...Tolko moj nazor.. 
na ludskom tele neexistuje miesto kde mozes udriet uplne "spokojne" bez toho aby si cloveku neublizil, neprizabil... nezabil....ZitePunkom napísal:Skus ho udriet niekam,kde to mozes napalit celou silou a bude citit len bolest a v podstate sa mu nic nestane(pleco)..Ale zas ak je to az take silne ako hovoriis...Nauc sa ovladat...ked udries celou silou tak musiis mat pekne nervy(nervak)Skus veci brat trochu s nadhladom a skor si to premysli kym nieco spravis...Tolko moj nazor..
udries niekoho na hlavu? moze padnut, na stolicku, schod, beton, je*ne si hlavu a je po nom...
udries na zaludok?
zastava srdca, odtrhnes pecen, zaludok, slezinu a ja neviem co a avykrvaca vnutorne v strasnych bolestiach...
kopnes ho do stehna?
praskne mi cieva a vykrvaca... alebo sa mu vytvori zrazenina ktora mu sposobi porazku, bud mozgovu alebo srdcovu alebo sa mu to dostane do pluc, pluca opuchnu zacnu vylucovat vodu a on sa do rana utopi...
a je toho podstatne podstatne viac...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
ale potom by profesionalny boxeri a K1 padali mrtvy v prvom druhom kole.deblasco napísal:na ludskom tele neexistuje miesto kde mozes udriet uplne "spokojne" bez toho aby si cloveku neublizil, neprizabil... nezabil....
udries niekoho na hlavu? moze padnut, na stolicku, schod, beton, je*ne si hlavu a je po nom...
udries na zaludok?
zastava srdca, odtrhnes pecen, zaludok, slezinu a ja neviem co a avykrvaca vnutorne v strasnych bolestiach...
kopnes ho do stehna?
praskne mi cieva a vykrvaca... alebo sa mu vytvori zrazenina ktora mu sposobi porazku, bud mozgovu alebo srdcovu alebo sa mu to dostane do pluc, pluca opuchnu zacnu vylucovat vodu a on sa do rana utopi...
a je toho podstatne podstatne viac...
-
mastermind
VIP
trening? ta akoze neovplyvni? cakal som ako rychlo sa spyta prave taku pixovinu ako si sa spytalzelovoc napísal:ale potom by profesionalny boxeri a K1 padali mrtvy v prvom druhom kole.
deblasco, nechcem sa zastavat zelovoca, ale nemal som pocit, ze je tu rec o situaciach na ulici, ked clovek uder necaka....
A minimalne toto bolo pekne pritiahnute za vlasy
To uz aby sme pomaly z postele nevychadzali
A minimalne toto bolo pekne pritiahnute za vlasy
Mozne je ozaj vselico, ale tak zase odtial potialdeblasco napísal: udries niekoho na hlavu? moze padnut, na stolicku, schod, beton, je*ne si hlavu a je po nom...
To uz aby sme pomaly z postele nevychadzali
dizzy, bil si sa s niekym napr. v skole v triede? su tam lavice a stolicky...
vonku na ulici mas problem sa o nieco udriet? schodik? obrubnik?
zastavaj si koho chces...
...ja sa radsej stretu a konfliktu vyhnem... ale ked sm donuteny, vim ako prijat ranu tak aj rozdat...
ale ked udieram, nemam strach o seba ale o toho cloveka...
skus sa niekedy naozaj ale naozaj pobit... a ked adrenalin ustupi skus si spomenut co vsetko sa mohlo stat... dufam ze nikdy nebudes mat vycitky svedomia ze si niekomu trvale ublizil...
vonku na ulici mas problem sa o nieco udriet? schodik? obrubnik?
zastavaj si koho chces...
...ja sa radsej stretu a konfliktu vyhnem... ale ked sm donuteny, vim ako prijat ranu tak aj rozdat...
ale ked udieram, nemam strach o seba ale o toho cloveka...
skus sa niekedy naozaj ale naozaj pobit... a ked adrenalin ustupi skus si spomenut co vsetko sa mohlo stat... dufam ze nikdy nebudes mat vycitky svedomia ze si niekomu trvale ublizil...
-
qwerty-xyz