ako mozem ist do ameriky ked navstevujem strednu priemyselnu skolu cez prazdniny ? myslim ze ci mi moze niejako skola v tom pomoct , lebo hlavne by som si chcel zlepsit svoju anglictinu a aj daco zarobit , ked sa da ( mam 17 rokov )
btw : mam tam rodinu
Mozem ist do USA pocas studia na Strednej skole?
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: mozem ist do ameriky pocas studia na Strednej skole ?
mo ak si chces zarobit tak pracu nech ti vybavi ta rodina... v studiu by ti mala pomoct skola ... nechodia vam na skolu ponuky na studijne pobyty ? skus checknut toto http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=10 jeden kamos je teraz v USA a isiel cez skolu ... teda na skolu dosla nejaka ponuka... skus sa poinformovat u uciteliek AJ ... ak prisli neake ponuky tak ony to budu vediet, alebo triedny/a ...
-
Vesper
Professional
Re: mozem ist do ameriky pocas studia na Strednej skole ?
no toto som uz pozeral ked som aj ja uvazoval o roku v USA ale ked som sa dostal k cenam tak som to rovno vypol... ved ono to so vsetkym vyjde aj okolo (myslim viac ako) 200 000... no a to zase nie je sranda
keby taketo pobyty hradila skola alebo aspon cast tak by to bolo super ale o tom silne pochybujem, mozno za nejaku reprezentaciu skoly v sutaziach alebo niecom takom... a o praci som aj ja uvazoval a aj som hladal strasne vela lebo cez prazdniny budem mat tiez iba 17, ale nikde nie iba USA ale proste ziadne zahranicie kde by sa dalo ist zarabat aj under 18 
-
m3thod-man
Star