Poradte pri kupe grafiky

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
misokgb
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

compleX napísal:ja som tu tema vytvoril preto lebo som potreboval poradit ..ja uz mam vybrate 6800GS alebo aka to je :) hlavne ze je taka aku by som chcel a taka aka je v mojich predstavach a nevytvoril som to preto aby ste sa tu vadili ...mimochodom ja si comp budes aste upgradovat ...takze by mi mohol ist aj oblivion ....lebo teraz mi oblivion ide ...kamarat ma o polovicu slabsiu grafiku aku si budem ja kupovat a Oblivion mu ide na Strednych a svoj comp co ma on tak ho ma uz asi 4 roky ..takze ja som na tom lepsie ako on ..lenze on ma 1 GB ram ...a ja si tiez dokupim este 512 MB ramku aby mi to ako tak islo ...a velka vdaka tym ktory sa na toto "podujali" :P :D ...ja mam na tieto veci vyuceneho ujo ktory ma na taketo veci aj skolu ..ale nechce sa mi minat na nom pausal ...tak som to napisal sem ..este jedna vec nVidie podporuju Bloom ..ale ATi nie ani jedna ATi ...to som cital v tych testoch co tu boli na tom Digi World
takze nVidie maju navrch zatial :) ..
Heh, navrch jak navrhch :) Pre niekoho bloom dobra vec, pre niekoho shitovina. Zalezi ako to posobi ako celok... Nevravim, ze je to spravne riesenie, ale ziaden bloom ani byt nemusel. Jedna hra vyzera s bloomom ok, druha zas nie... :roll:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

ja som sa pre nVidiu rozhodol preto lebo som ju chcel aku prvu grafiku a potom som ziadnu nenasiel ...tak som hladal ATi ..a napokon som nasiel tu o trochu drahsiu a lepsiu ...takze asi tak ..a budme kamarati ..takze navrhujem PEACE pretoze kazdy mal v niecom pravdu
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

misokgb napísal:Heh, navrch jak navrhch :) Pre niekoho bloom dobra vec, pre niekoho shitovina. Zalezi ako to posobi ako celok... Nevravim, ze je to spravne riesenie, ale ziaden bloom ani byt nemusel. Jedna hra vyzera s bloomom ok, druha zas nie... :roll:
mne to je jedno ..mne ide hlavne o to aby som si aspon nieco zahral a aby mi to aspon trochu islo ply/inule ...pretoze ked mi Most Wanted islo na tejto zostave :arrow: na rozliseny 1024x768 a stredne detaily .... :) a bol som spokojny ..a ked budem mat novu grafiku tak mi Carbon pojde aspon na 8oox6oo ..a aspon stredne detaily 8)
Napísať odpoveď