povedala ze zatial nie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Kubos1
Novice
Novice

povedala ze zatial nie

Príspevok od používateľa Kubos1 »

mam kamaratku co pred asi 3 tyzdnami skoncila vztah mne sa uz dlhsie paci a tak som jej to povedal v ten den sme boli v cajovni s kamaratmi a boli sme od nich kus vzdialeny a bolo nam velmi dobre ale povedala ze zatial nie ze nechce aby sa to zle skoncilo pripada mi dost nerozhodna poradte mi pls ze co s tym
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

ked skoncila vztah tak ju nenut do niecoho dalsieho... daj jej predsa cas
nike69
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: povedala ze zatial nie

Príspevok od používateľa nike69 »

Kubos1 napísal:mam kamaratku co pred asi 3 tyzdnami skoncila vztah mne sa uz dlhsie paci a tak som jej to povedal v ten den sme boli v cajovni s kamaratmi a boli sme od nich kus vzdialeny a bolo nam velmi dobre ale povedala ze zatial nie ze nechce aby sa to zle skoncilo pripada mi dost nerozhodna poradte mi pls ze co s tym
bratu toto je moj pripad teraz poznam babu ktora sa mi paci a rozisl sa s xalanom len pred dvoma tyzdnami a ja som sa jej minuly week uz pytal ci ce byt som mnou a povedala ani nie a ani ano ze ce cas a ja pockam a aj mi povedala ze sa jej apci ze osm taky ze pockam....
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

presne tak chce to len čas....
možno to pre ňu neskončilo najlepšie a nechce aby sa to zopakovalo..... :?
nike69
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

kafiatko napísal:presne tak chce to len čas....
možno to pre ňu neskončilo najlepšie a nechce aby sa to zopakovalo..... :?
tosa nezopakuje bo ja ju cem...hehe
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

nike69 napísal:tosa nezopakuje bo ja ju cem...hehe
No tak kto ju potom chce a ako je to vlastne.. Nechajte jej cas obaja, ci kolko vas je.. Potom ju poriadne spoznajte a az potom chodenie ! Lebo riskujete, ze sa rozidete po par tyzdnoch.. Ani ta baba nevie asi co chce.. Najprv pekne spoznat !
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Na chvilu sa odmlc a potom o nu zabojuj. Teraz si snou mozes vytvorit maximalne dobre priatelstvo, ale tam ona nebude chciet viac, lebo priatelstvo sa moze skoncit laskou ale laska nikdy nemoze priatelstvom. Zrejme ma toho dost, chce si uzit trocha slobody, casom zatuzi zasa po nejakom vztahu. Tu nastane tvoja prilezitost.
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

Kubos1 napísal:mam kamaratku co pred asi 3 tyzdnami skoncila vztah mne sa uz dlhsie paci a tak som jej to povedal v ten den sme boli v cajovni s kamaratmi a boli sme od nich kus vzdialeny a bolo nam velmi dobre ale povedala ze zatial nie ze nechce aby sa to zle skoncilo pripada mi dost nerozhodna poradte mi pls ze co s tym
skus jej dat trchochu casu...niektory ludia znasaju rozchody tazko iny lahsie takze treba chvilku casu
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

a potom aj s tebou skonci ten vztah a co urobis a bude dalsi taky chalan ako si ty co ju bude chciet,dobre som to vydumal,ze?
Kubos1
Novice
Novice

praveze z tohoto rozchodu bola celkom rada lebo ten jej ju vkuse podvadzal a ona si to nechcela priznat a ide o to ze ked jej dam cas tak ju ziska dakto iny a to by som bol velmi nerad lebo je velmi atraktivna
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Kubos1 napísal:praveze z tohoto rozchodu bola celkom rada lebo ten jej ju vkuse podvadzal a ona si to nechcela priznat a ide o to ze ked jej dam cas tak ju ziska dakto iny a to by som bol velmi nerad lebo je velmi atraktivna
o co ti ide aka je alebo ze je atraktivna?stale sa pytam,deti kolko mate rokov?
nike69
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Kubos1 napísal:praveze z tohoto rozchodu bola celkom rada lebo ten jej ju vkuse podvadzal a ona si to nechcela priznat a ide o to ze ked jej dam cas tak ju ziska dakto iny a to by som bol velmi nerad lebo je velmi atraktivna
hej hej presne takto sa k tomu stavam aj ja bratu...neterba cakat ani ja necakam a je jej so mnou dobre to mi povedala taq si pockam na odpoved ktora bude ano hehe...stoji to zato
r4wMUnt34q
Star
Star

No tak sa s nou snaz byt co najlepsi kamarat, ale s mierou.. A uz si jej dal najavo svoj zaujem ? A vies, ze ma o teba zaujem ?
Kubos1
Novice
Novice

to nike69: aspon dakto ma chape a ide mi o to aka je lenze za tie tri tyzdne sa jej uz na chodenie pytali asi traja
nike69
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Kubos1 napísal:to nike69: aspon dakto ma chape a ide mi o to aka je lenze za tie tri tyzdne sa jej uz na chodenie pytali asi traja
bratu pod na vec hej chod s nou von a potom sa jej spytaj ked ju pojdes odprevadit ci jej bolo s tebou dobre ak ano a chce v tom pokracovat taq nevahaj sa jej spytat...ja osm to tiez urobil ale to som nevedel ze mala frajera tak nedavno....ale povedala mi ze ho mala a ze tez chce cas tak sa snazim byt s nou co najviac kedy len sa to da...viem ake to je neboj sa...
Kubos1
Novice
Novice

ona sama nevie ze ci ma o mna zaujem povedala ze sa jej pacim viac ako kamarat ale ze nevie a ze mam zaujem vie uz pekne dlho
r4wMUnt34q
Star
Star

Kubos1 napísal:ona sama nevie ze ci ma o mna zaujem povedala ze sa jej pacim viac ako kamarat ale ze nevie a ze mam zaujem vie uz pekne dlho
Mozno ta len nechce stratit ako kamarata, alebo sa nevie rozhodnut medzi pytačmi.. Lebo ked sa jej pacis, tak co ine by este riesila ?
Kubos1
Novice
Novice

r4wMUnt34q napísal:Mozno ta len nechce stratit ako kamarata, alebo sa nevie rozhodnut medzi pytačmi.. Lebo ked sa jej pacis, tak co ine by este riesila ?
asi to bude v tom pretoze ma ma rada viac ako kamarata ale sme dobri priatelia a boji sa ze to uz tak nikdy potom nebude
nike69
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Kubos1 napísal:ona sama nevie ze ci ma o mna zaujem povedala ze sa jej pacim viac ako kamarat ale ze nevie a ze mam zaujem vie uz pekne dlho
no tak je to len na nej uz cakaj fakt cakaj a snaz sa denne byt s nou
r4wMUnt34q
Star
Star

Kubos1 napísal:asi to bude v tom pretoze ma ma rada viac ako kamarata ale sme dobri priatelia a boji sa ze to uz tak nikdy potom nebude
Myslel som si.. Sak to skuste spolu.. Ked sa rozidete, tak nemozte byt zase kamarati ? Po nejakom case keby aj ?
Napísať odpoveď