pomoc s kamaratkou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

pomoc s kamaratkou

Príspevok od používateľa cORP. »

ludia ako si vysvetlite toto chodim z najuzasnejsim clovekom ktoreho lubim . problem je v tom ze ona je spoluziacka mojej kamaratky kvoli ktorej sme sa stretli . ale ta kamratka sa po tom ako sme sa dali do kopy zmenila v spravani a mam pocit ako by jej to vadilo proste je k nam taka odmerana nenecha na s na pokoji sme spolu a ona sa za nas sadne a sedi jak je*** . je divna aj v to mze zobere mne alebo mojej laske mobil precita si sms a dava divne ksichty a nas oboch to pekne stve . co si myslite ze o co jej ide ked sa aj inych poluziaciek pyta ze podla nej uz sme spolu spali a take blbosti proste stale nas musi riesit alebo co . myslite ze jej to az tak vadi ? sak to neiej mozne aby sa jedna osoba tak radikalne zmenila neviem ci jej vadi ze som jej prebral kamaraktu alebo co alebo ze sa montujem do jej skoly . poradte kde moze byt problem u takejto baby ? ma komplexy alebo co ? ona sice vravi ze jej to nevadi ale najej pohlade je vidiet ze to tak nieje . vopred dakujem za odpovede kde moze vidiet problem :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

nakop ju do riti a bude klud, no myslim ze najskor sa snou prestante stretavat a ignorovat ju resp, vyhybat sa jej a nevsimat si ju to je jedine co mozes :wink:
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

:hmm: Jedna vec je, ze ci vasim chodenim prisla o kamarata (s ktorym mozno chcela viac-pravdepodobnejsie), alebo zavidi svojej spoluziacke.. Treba sa s nou este raz porozpravat, a ked stale povie, ze nic, tak sa vykaslite na nu, podla mna.. Ked bude chciet, tak vam to neskor mozno povie.. Alebo mozno to nebolo vase chodenie, co ju zmenilo, aj taka je moznost.. Mozno nejake umrtie v rodine, alebo rozchod rodicov, alebo nieco negativne zmenilo jej nahliadanie na okolite veci.. Neviem kolko ma kamaratov a tak, ale treba jej pomoct, iked neni to az take hrozne, no myslim, ze sa bude citit lepsie, ked sa to vyriesi, a aj vy sa budete citit lepsie.. Takze asi tak :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

a niekedy je ťažké zniesť že boli doteraz možno dobré kamarátky ktoré spolu trávili veľa času a zrazu chce jedna z nich ten čas tráviť s niekým iným koho má rada....
Rafmartin
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Rafmartin »

r4wMUnt34q napísal::hmm: Jedna vec je, ze ci vasim chodenim prisla o kamarata (s ktorym mozno chcela viac-pravdepodobnejsie), alebo zavidi svojej spoluziacke.. Treba sa s nou este raz porozpravat, a ked stale povie, ze nic, tak sa vykaslite na nu, podla mna.. Ked bude chciet, tak vam to neskor mozno povie.. Alebo mozno to nebolo vase chodenie, co ju zmenilo, aj taka je moznost.. Mozno nejake umrtie v rodine, alebo rozchod rodicov, alebo nieco negativne zmenilo jej nahliadanie na okolite veci.. Neviem kolko ma kamaratov a tak, ale treba jej pomoct, iked neni to az take hrozne, no myslim, ze sa bude citit lepsie, ked sa to vyriesi, a aj vy sa budete citit lepsie.. Takze asi tak :)
Asi tak, ako koega povedal
Smiling...
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Smiling... »

urcite ziarli, ona bola jej naj kamoska a teraz ked ma teba, tak akoby na nu tvoje dievca nemalo cas, chapes. napriklad, moja sesternica(ktora pozna aj mna aj mojho chalana) sa ma tiez stale vypytuje ci uz som s nim spala, a co jej mam odpovedat?... mne sa nechce rozoberat to s nou. takze neviem.... tiez ma stve ze sa do toho montuje!... a myslim ze bude najlepsie ak ju nechate tak... ju to po case prejde, si zvykne na to ze ste spolu, a ukludni sa:) tolko si ja myslim
Plavco
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Plavco »

A taktiez si myslim ze je dost mozne ze ta vasa spolocna kamaratka mala jednu dobru kamosku a kamarata(s ktorym chcela mozno viac) ale jej kamaratka az tolko casu nevahala a dali ste sa dokopy a zistila ze travite viac casu spolu ako s nou... jednoznacne ziarli a s toho vyplyva to jej spravanie vkuse vas otravuje lebo si mysli ze vam to urcite dlho nevydrzi a tym spravanim(tie sms a tak) sa snazi tomu prispiet. Ale tiez jej to nemozete mat az tak za zle doteraz mala kamosa a kamosku s ktorymi travila volny cas a teraz uz na nu nemate az tolko casu. Osobne si myslim ze by ste si mali o tom porozpravat vsetci traja a ked bude stale tvrdit ze je to v pohode tak jej povedz ze to nie je asi az tak v pohode ked vas prenasleduje vkuse a cita vam sms a ksichti sa z nich prose si to musite jednoznacne vydiskutovat....
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

no dakujem vam velmi pekne asi spravim to co mi radite nebudeme si ju vsimat dalej pretoze pomyslenie na nu mi len dvyha adrenalin . fakt dik za rady :)
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

neviem prečo by mala byť taká čudná... nestratila ma... a času s ňou trávim tak ako predtým... celý deň sme v škole spolu...
ved von s priateľom chodíme až po škole.. .. take ... no ťažká situácia :?
nebstr
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebstr »

Poviem ti takto a stalo sa my to už x veľa krát, ide o to že ona ta s tvojou priatelkou chcela dať do kopy a tak sa aj stalo. No a ide jej o to aby ste sa rozišli aby ona mala také „ falošne sebavedomie že je super všetko sa jej podarí“ A väčšinou sa to aj tak stane proste ta priateľka opusti a jej sa to podarí teraz to dievča robí iba také to debiliny aby vám to vadilo a potom si začne na ňu vymišlať že si taký a taký že máš inú že ju nemáš rád a tak ďalej ... a nenechaj to dojsť až tak ďaleko potom sa moc ťažko ide s toho von ( stým výmislov) viem ako ti je a ako sa cítiš nemôžeš ju ani vidieť.. ale určite sa s ňou úplne prestáte stýkať a povec to aj svojej o čo jej ide ... a určite keď sa taká situácia stane tvoja priateľka bude veriť!. – vážne veľmy dobrá rada -. :) DRŽIM PALCE
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

kamoska jedna tiez bola taka dost neprijemna voci nam, ked som chodil s jej kamoskou. videla vo mne nejaku konkurenciu, ktora jej preberala kamosku, a preto sa spravala, ako uplna hus aj voci mne aj voci nej...to je proste v ludoch. niektori si proste myslia, ze mozu mat ludi len pre seba a ked sa najde nejaka 'konkurencia', tak sa im zosypu predstavy, ako domcek z karat. moja rada - ignorovat
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

kafiatko: ja hlavne nechápem, prečo jej dávate čítať vaše sms keď vám to vadí...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Keď zasa bude obťažovať alebo roznášať klebety, tak sa ju zruš. Povedz jej, že to už preháňa a že ťa tie jej žiarlivostné scény nebavia. Ona sa síce urazí a začne ti vyhadzovať do xsichtu nejaké veci. Ignoruj ju. Ona sa vyspí a na druhý deň bude všetko ok.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Te-wei napísal:kafiatko: ja hlavne nechápem, prečo jej dávate čítať vaše sms keď vám to vadí...
ja som nevedela že bude čítať sms...
jednoducho potrebovala fon požičať, či už zavolať alebo sms napísať.. ja požičiam..nieje problém....hm...
ale toto sa nepatrí a ja to ludom tiež nerobím.... :(
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Ona sa síce urazí a začne ti vyhadzovať do xsichtu nejaké veci. Ignoruj ju. Ona sa vyspí a na druhý deň bude všetko ok

to ako keby si ju poznal...presne toto ona robí...
Už je to u nej na bežnom poriadku... ale pomaly začínam zisťovať že nejaké sprosté klebety roznáša viacero ludí ktorý ma ani nepoznajú... prečo ? ked ani nevedia vlastne kto som... niekto ma u nich "prekrásne" predstavil.... :x
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

napadlo ma. skuste ju par dni, tyzdnov ignorovat a mozno sa spamata. ked s nou puberta hadze vsetkymi smermi, tak to proste len sa musi zobudit a troska vyrast a ono to mozno pojde. alebo to ma uz v povahe a bude taka do konca zivota :roll:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

nebstr napísal:... potom si začne na ňu vymišlať že si taký a taký že máš inú že ju nemáš rád a tak ďalej ... a nenechaj to dojsť až tak ďaleko potom sa moc ťažko ide s toho von ...
Tu nieje čo riešiť.Pokiaľ ho má ta baba fakt ale fakt rada tak nemá ísť z čoho von.Stačí jej povedať že komu viac verí.A že ak viac verí kamarátke tak nech sa podľa toho aj správa.Ak sa s tebou rozíde tak nestála za to a ak nie tak veľa štastia :o)
Napísať odpoveď