Kedy povedať čo k nej cítíte?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
atlox
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atlox »

v tom maš tiež pravdu... ale stále mám taký pocit, že aj keď jej to poviem, nejako to prejde a ostaneme ako doteraz dobrými priateľmi... čo už... :?
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

yo... ya to zas nechcem veľmi uponáhľať lebo ona, poviem to takto.. nie je práve ten romantický typ... a zas keď niekomu poviem že ho milujem po týždni dvoch tak je to podla mna kktina- možno skôr povedať že som zamilovaný alebo že ju mám veľmi rád...
Kua prečo tueto aké ľahké to napísať a také ťažké to povedať keď to chce pár sekúnd???..... :new05:
nike69
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nike69 »

krupica_dnb napísal:yo... ya to zas nechcem veľmi uponáhľať lebo ona, poviem to takto.. nie je práve ten romantický typ... a zas keď niekomu poviem že ho milujem po týždni dvoch tak je to podla mna kktina- možno skôr povedať že som zamilovaný alebo že ju mám veľmi rád...
Kua prečo tueto aké ľahké to napísať a také ťažké to povedať keď to chce pár sekúnd???..... :new05:
no to mam ta rad je na mieste...jaosm to tiez tak povedal
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

jj včera som jej to povedal že ju mám ráad.... lebo som fakt nepoznal ešte babu s takou povahou akú má ona, chcem jej povedať čo k nej cítim ale nie príliš skoro, ale zas ani neskoro nech mi ju niekto nevyfúkne pred nosom...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

jj včera som jej to povedal že ju mám ráad.... lebo som fakt nepoznal ešte babu s takou povahou akú má ona, chcem jej povedať čo k nej cítim ale nie príliš skoro, ale zas ani neskoro nech mi ju niekto nevyfúkne pred nosom...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Krupica-Lol :lol: Napísal si, že si jej povedal že ju máš rád. A ČO ONA NA TO? Toto je naj´dôležitejšie :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

eritrocit napísal:Krupica-Lol :lol: Napísal si, že si jej povedal že ju máš rád. A ČO ONA NA TO? Toto je naj´dôležitejšie :)
no ja som si to viac menej povedal sám pre seba :) ešte nikdy som to nikomu nepovedal, proste to zo mna dako nechce vyliezt a vždy som taký nervózny keď sa jej pozriem do očí a chcem to povedať... chjááááj :oops:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

krupica_dnb napísal:...
Jasné, chápem ťa. Pozri, ak nabudúce príde situácia kedy sa jej pozrieš do očí a budeš bojovať s tým či povedať alebo nie, povedz si, raz to predsa musí prísť, raz to budeš musieť prekonať, čím skôr to urobíš, tým skôr to budeš mať za sebou. Ver mi, aj ja som zbieral odvahu.
Ale už keď som sa prekonal, povedal som jej to, bolo to tak krásne.
Určite to stojí za to. Postav sa k tomu ako chlap, ktorý niečo dokáže. Dokáž to jej a hlavne sám sebe !!!
Potom to bude jednduchšie ako povedať "Ahoj" . Uvidíš. Možno si potom spomenieš na to čo teraz čítaš :wink:
Určite mi mnohí dajú za pravdu.

Sakra píšte a toho Krupicu povzbudte !!! :wink:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

eritrocit napísal:Jasné, chápem ťa. Pozri, ak nabudúce príde situácia kedy sa jej pozrieš do očí a budeš bojovať s tým či povedať alebo nie, povedz si, raz to predsa musí prísť, raz to budeš musieť prekonať, čím skôr to urobíš, tým skôr to budeš mať za sebou. Ver mi, aj ja som zbieral odvahu.
Ale už keď som sa prekonal, povedal som jej to, bolo to tak krásne.
Určite to stojí za to. Postav sa k tomu ako chlap, ktorý niečo dokáže. Dokáž to jej a hlavne sám sebe !!!
Potom to bude jednduchšie ako povedať "Ahoj" . Uvidíš. Možno si potom spomenieš na to čo teraz čítaš :wink:
Určite mi mnohí dajú za pravdu.

Sakra píšte a toho Krupicu povzbudte !!! :wink:
asi máš pravdu, veď ak ma má rada aj ona tak to vyjde, a ak nie tak čím skôr sa to dozviem tým lepšie :) dúfam že tá prvá možnosť bude správna
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

Krupica zelam ti vela stastia sme totiz na tom dost podobne :( az na to ze ja este so svojov laskov nechodim lebo som nenabral odvahu jej povedat co k nej citim a bojim sa totiz ze pohorim ale mam pocit ze ona nieco tusi no neviem co si mysli. :( ked jej to povies tak napis ako to dopadlo GL ty to zvladnes.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ono tá odvaha by aj bola, len sú obavy že čo ona nato, chodíme spolu len 2 týždne taxa strašne bojím aby sa to nepo$ralo, keď to poviem príliš skoro...
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

:D jj poznam ja sa bojim toho isteho poznali ste sa aj pred tym kym ste zacali spolu chodit
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

-Hajkli- napísal::D jj poznam ja sa bojim toho isteho poznali ste sa aj pred tym kym ste zacali spolu chodit
veď to že nie.... a celé naše "zoznámenie" malo ... hmm... divné okolnosti :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

-Hajkli- napísal:Krupica zelam ti vela stastia sme totiz na tom dost podobne :( az na to ze ja este so svojov laskov nechodim lebo som nenabral odvahu jej povedat co k nej citim a bojim sa totiz ze pohorim ale mam pocit ze ona nieco tusi no neviem co si mysli. :( ked jej to povies tak napis ako to dopadlo GL ty to zvladnes.
poznáš to príslovie?
keď sa bojíš, nechoď do lesa. :wink:
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

:D jj to prislovi poznam ale su aj silnejsie veci ako strach co ma do toho lesa prinutia ist :)

A krupica ako si na tom? ja jej asi uz coskoro poviem do oci slova "lubim ta" ale chce to minimalne ste par dni casu.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

-Hajkli- napísal::D jj to prislovi poznam ale su aj silnejsie veci ako strach co ma do toho lesa prinutia ist :)

A krupica ako si na tom? ja jej asi uz coskoro poviem do oci slova "lubim ta" ale chce to minimalne ste par dni casu.
este s nou ani nechodis a uz jej chces povedat taketo silne slova?! Nemusi to dobre dopadnut a moze sa toho zlaknut a ak ta aj chce tak moze vycuvat z toho. "Lubim ta" sa nehovori len tak a vobec sa to nehodi na uplny zaciatok vztahu. Skor jej povedz, ze sa s nou dobre citis a ze na nu nedokazes prestat mysliet a chcel by si byt stale s nou...
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ono berem ze v normalnom stahu je to cudne ale u nas je to trosku zlozitejsie oficialne nechodime no vsak za posledne tyzdne sme boli stale spolu a mam ju velmi rad stravil som snou kazdy den az na pondelky Mam ju velmi rad a vela pre mna znamena. A mam pocit ze aj ona mna.

Edit:20.11.06 10:26
to: Pinco
Ale vazim si tvoju radu a porozmyslam o tom
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Hajkli, ako vážne, Pinco ti dal výbornú radu. Takým silným slovom si svoju nádejnú polovičku môžeš odplašiť. Minimálne "naľakať".
Povedz jej ako sa tešíš keď sa máte stretnúť, máš rád jej prítomnosť, cítiš sa pri nej dobre a je ti smutno keď odchádzaš :)
Hneď jej povedať že ju ľúbiš je blbosť.
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

:oops:
:smt023 dik za rady asi na tom nieco bude :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

hehe nehovor jej ze ju milujes.. povec jej ze si do nej zblazneny nevim preco ale funguje to :wink:
Napísať odpoveď