SE fony a nokie

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
rastignac
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

SE fony a nokie

Príspevok od používateľa rastignac »

mam taku blbu otazku....je k750i a k610i...noa medzi nimi neni rozdiel..snad len to ze k610i ma horsi fotak a rychlejsiu javu...ma aj 3g teraz malo vyuzitelne a aj potom pomenej..zhruba su porovnatelne...noa ako na co potom aj rok ci dva ci kolko uz je k750i....akoze to nejak nechapem aky zmysel ma tento krok....lebo za o dost menej je k750i a je v niektorych ohladoch lepsi....a potom w810i...ako subjektivne co vravite spolahlivy a tak....ze viete porovnatelne teda ci sa vobec daju porovnavat...w810i 6233 6280...ako maju ine smerovanie ne pouzivatelov...ktory je naj volba v pripade pouzitia na vsetko bez konkretneho zamerania....cize fotky hudba a multimedia ????dakujem za rady a nepiste sem chod na mobilmania bol som tam podstatne plus pre niektory sa neda najst teda pre mna taze tak :)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

hovoris ze nie je medzi nimi rozdiel, ale on je, ved si ho aj napisal napr ten spomenuty fotak
ber to tak ze fotak nijako nezlepsis, ale napr prehravac sa v K750 da zmenou SW prerobit na ten z W800, a taka vec ze pamatova karta, tak nie je problem dokupit nejaku poriadnu, alebo dodavane HF pri SE kludne mozes vymenit za kvalinu sadu z W rady, alebo pouzit redukciu a hodit si tam svoje kossy, cize pri porovnavani by som zobral do uvahy aj taketo veci
ten autofocus co ma napr. K750 je fakt dobra vec, stlacis a fotis :)
display 176x200x262K farieb je stale dostatocny, ak sa ti zda malo chod do 240x320 a podla toho vyberaj, a potom cena, ale ta je az na poslednom, sorry prvom mieste, teda ako pre koho
rastignac
Expert
Expert

no a z tych troch teda dobre no styroch po vylepseni....w910i...k750i nokia 6233 a 6280..?ktory....
rastignac
Expert
Expert

ta diky za rady nejak nikto nic.....sak povedzte svoje nazory kurnik...
rastignac
Expert
Expert

zmazte tu temu nic nikto
Napísať odpoveď